Bilde: Sterkt firkløver i Studio Direkte valgdagen: Fra venstre: Håkon Fagervik, Kjell Haltorp, Dennis Greenidge og Birger Wroldsen.

Sterkt firkløver inntar Studio Direkte på selveste valgdagen

-Nå kan du jo si at det å velge Jesus som sin Herre og Frelser egentlig er det viktigste valget et menneske kan ta. Og vi kommer til å snakke mye om akkurat det. Men det blir mindre kommunevalg denne dagen fra oss, sier Wroldsen.

 

-Vi var sterkt til stede da siste Stortingsvalg ble avholdt, sier TV-leder Gawdat Mtrious. – Men kommunevalget blir annerledes og preget av de lokale begivenheter. Der kan ikke vi konkurrere med de store TV-kanalene, sier han.
Birger Wroldsen vil lede Studio Direkte mer mot det oppdraget han og Kjell Haltorp skal ha i Egypt i slutten av oktober. Han forteller:

 

500 lokale pastorer og ledere
-Gjennom «Reach the Nations» har vi invitert over 500 lokale pastorer og ledere. Konferansen, rett utenfor hovedstaden Kairo, varer fra 26. til 28. oktober. Vi har holdt tilsvarende konferanse fem ganger tidligere, men aldri med samme antall som i år.
Wroldsen har tro for at det kommer representanter fra 200 forskjellige menigheter i Egypt og fra 20 forskjellige kirkesamfunn til konferansen i slutten av oktober.
Det blir i tillegg en egen gruppe mennesker med på turen fra Norge som starter noen dager før, fra mandag 23. oktober.
Men litt politisk innhold på TV blir det dog fra Birger Wroldsen, men det skjer noen dager tidligere enn valgdagen 11. september. Onsdag 6. september får han nemlig besøk i studio av May Synnøve Rygh, ordførerkandidat på Karmøy. Hun er ganske fersk i det politiske livet, tilhører KrF og er i tillegg en brennende kristen.

 

Kemp blir også med
Amy Kemp skal også delta. Den amerikanske forkynneren har EN gang tidligere vært gjest hos Birger Wroldsen og den gang var trykket på Callcenteret så stort at enkelte måtte vente i 20 minutter på å få svar.
Amy Kemp ber spesielt for syke og en rekke personer har opplevd helbredelse under hennes møter.