BILDE: Liv Søvde Kallevig forbereder et nytt «Oslo Live», lørdagens utgave av Studio Direkte, fra hovedstaden.

«Oslo Live» tilbake: Møt ungt ektepar som vil bli misjonærer i Ukraina

«Oslo Live» fra Studio 28 i hovedstaden gikk på lufta første gang i februar i år. Programmet var ment som et lørdags-alternativ til det tradisjonelle Studio Direkte. Tilbakemeldingene ble vært svært positive. Nå er det duket for en ny runde.

 

-Folk er jo så hyggelige, sier Liv Søvde Kallevig. – Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på dette konseptet tidligere i år. Vi hadde mange flotte og gode gjester med sterke historier. Det skal bli spennende å komme i gang igjen etter sommeren, sier Liv.
Det ble ni lørdager før programmet tok pause. Men nå er det altså duket for en ny runde.
Denne høst- og vintersesongen varer frem til og med 2. desember.
-Det er i hvert fall meningen, sier Liv Søvde Kallevig.

 

Zapir er russer i Norge: – Ikke så lett
Denne gang får hun besøk av et nygift ungt par som har til hensikt å bli misjonærer i Ukraina. De to, Elias Martin Flø og Veronika Posviashchonna, har tidligere vært med i Jesus Revolution.
-Allerede tirsdag reiser de til Ukraina. Det blir spennende å høre deres vitnesbyrd, sier programleder Liv.
Spennende blir det også å møte Zapir Zagirov, russisk innvandrer, en troende mann som kom til Norge med sin lille familie i kjølvannet av krigsutbruddet i nabolandet Ukraina. Han kom selv til Norge på studentvisum. Resten av familien kom senere gjennom familiegjenforening.
-Kona hans er lege og selv studerer Zapir ved universitetet. Men han innrømmer at det ikke er så lett å være russer i et fremmed land i disse dager. Vi skal hører hans historie, men i begge disse gjestetilfellene vil jo konflikten i Ukraina også ha sin plass, sier programleder Liv Søvde Kallevig.