Visjon Norge samler i disse dager inn penger til familiepakker til fattige familier i Moldova. Målet med aksjonen som har fått navnet «Julens kjærlighet» er å samle inn 15 000 pakker innen 19. desember. 
 
Av Trine Overå Hansen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Givergleden blant Visjon Norges seere er rett og slett imponerende. I løpet av de tre første dagene er det samlet inn godt over 3000 pakker, altså mer enn 1000 pakker for dagen. Om det fortsetter på denne måten, kan det bli ny rekord. 
 
Det koster 500 kr. å gi en familiepakke til de trengende i Moldova. Dette sørger for rikelig med mat til en familie i jula, i tillegg til nødvendige toalettsaker og andre produkter til husholdningen. Det viktigste i pakken er kanskje bibelen som er sårt tiltrengt for de aller fleste. Pengene dekker også distribusjon av pakkene til tusenvis av familier. I det fattige østeuropeiske landet rekker pengene langt, så det som er til overs, går til hjelp til fattige i Moldova gjennom hele året. Et av formålene er Bethany barnelandsby og drift av skolen der.
 
Viktor Kulyak, som til daglig er pastor i Serata-Galbenê i Moldova, er for tiden i Norge for å hjelpe til med innsamlingen. Etter at han bodde noen år i USA, fikk han et sterkt kall fra Gud til å dra tilbake til hjemlandet sitt for å forkynne evangeliet og hjelpe de fattige.
 
Han sier det gir sterkt inntrykk å se all fattigdommen på nært hold, samtidig er han så takknemlig for alle som får hjelp gjennom Visjon Norge.
 
– Mange av dem vi har hjulpet med mat, klær og annet, tar også imot Jesus. De blir så berørt av Jesu kjærlighet, at de ønsker å bli frelst. Flere av dem er nå selv aktive i menigheten og hjelper andre slik de selv en gang ble hjulpet. Det nytter virkelig! sier han glad. 
 
Han gleder seg stort til å nok en gang være med på familiepakkeutdelingen som skjer i januar, i forbindelse med julefeiringen i Moldova.
 
Hvis du ønsker å bidra til at fattige i Moldova skal få en velsignet jul, kan du gi en familiepakke for 500 kr. Noen gir mange pakker.
Du kan gi på følgende måte: Vipps 221010, SMS: Kodeord Moldova, mellomrom navn, adresse og beløp til 2210, eller ring 32 21 13 13 under TV-sendingene.
Si fra om du ønsker tilsendt gavebevis.

Tusenvis av kristne fra hele verden drar til Jerusalem i disse dager for å delta under den store feiringen av Løvhyttefesten. TV Visjon Norge sender direkte fra ICEJs fering i Israel søndag 13. – torsdag 17. oktober.

 

Av Trine Overå Hansen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Broder Yun, bedre kjent som Den himmelske mann, taler under åpningsmøtet – Ørkenfesten i Ein Gedi ved Dødehavet – søndag. Mandag – torsdag blir det Studio Direkte fra Jerusalem med spennende gjester fra kl. 19:30-21:30. Deretter settes det over til festen i Pais Arena, med fantastisk musikk og herlig forkynnelse. Hovedtalere i år er president for ICEJ Jürgen Bühler, den sørafrikanske evangelisten Angus Buchan og apostel Rene Terra Nova fra Brasil.

Disse dagene vil en del av de vanlige programmene på TV Visjon Norge bli forskjøvet eller utgå både på dagtid og kveldstid.

 

La oss ta deg med på din livs reise og du vil få minner for resten av livet! Vi besøker plasser som er kjente fra Bibelen - Israels historie. Vi ønsker å gi deg innblikk i den aktuelle situasjonen - Israels nåtid, men også gi deg et bilde av Israels fremtid, dvs profetiene.

Vi begynner turen ved Middelhavet og reiser så nordover, og bor de neste to nettene ved Genesaretsjøen i Galilea. Jerusalem-marsjen har for mange vært en av turens høydepunkter. Det blir også dagsturer både til Samaria og Dødehavet. 

Du får oppleve godt felleskap med kristne brødre og søstrer. Det blir tid til sol, bading og spennende opplevelser. Våre turer til Løvhyttefesten har blitt veldig populære og vi opplever allerede stor respons fra folk som ønsker å bli med. Gjennom årene har over 1200 personer reist med Visjon Norge til Israel.

Fokus på turen er Løvhyttefesten. Løvhyttefesten feires til minne om israelsfolkets 40-årige vandring i ørkenen. Vær med og oppfyll profetien i Sakarja 14:16 der du kan lese: «Da skal de som er igjen av alle folkeslagene som kom mot Jerusalem, år etter år dra opp for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, og for å feire løvhyttefesten.»

Israel venter på deg! 

For brosjyre og mer informasjon kontakt oss tlf 31 21 13 00 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gi nå!

Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv!

Gi din gave

På TV akkurat nå

Vis hele

Lik oss på Facebook

Kontakt oss

mail@visjonnorge.com | Tlf: (+47) 32 21 13 00

Mer 

Følg oss i sosiale medier