Endelig sommer! Sommer betyr konferansetid, og denne sommeren er fylt med herlige og spennende konferanser rundt i Norge.

 

Bildøy 21.-24.juni

Nok en gang samles vi i Bergen for generalforsamlingen i avisen "Norge i dag". Dette arrangementet er blitt en tradisjon på TV Visjon Norge, og handler om mer enn en generalforsamling. Få det med deg 21.-24. juni!

  

Filadelfia Kristiansand 28. juni – 1. juli

Det er også blitt en god tradisjon med sommerstudio fra Filadelfia Kristiansand. Programledere blir i år, som i fjor, Margrethe Tveit og Wiggo Skagestad. Menighetens egne sangere og musikere deltar, i tillegg til Leeland fra Bethel Church, Redding, USA.

Ensomhet er et av temaene som tas opp i år. Vi kommer til å bli kjent med gjester som har opplevd ensomhet, men som har funnet sin vei inn i fellesskapet. Det blir fokus på misjon, og Liv Haug - mangeårig misjonær i Peru, kommer som gjest. Gateevangelisering er også på programmet, og Orientmisjonen, som driver sitt arbeid blant annet i Nord-Korea. Et annet tema under sommer-opplegget i Filadelfia i år er å legge et godt fundament for barna med tanke på tro. 

 

ICEJ 5. – 8. juli, Kristiansand

Vi sender sommerkonferansen til den Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ) i opptak da konferansen går likt som Filadelfia Kristiansands sommerstudio 28. juni - 1. juli. ICEJ-konferansen har fokus på Israel med leder Dag Øyvind Juliussen i spissen. 

 

Himmel og Hav, Arendal 14.- 21. juli

Det enorme møteteltet til Pernille og Jørn Strand skal igjen reises på Hove leir på Tromøya utenfor Arendal. Det rommer flere tusen mennesker. Møteserien ”Himmel og Hav” er blitt svært populær og en naturlig del av den kristne bevegelse i julimåned. Ekteparet Strand driver sin enorme evangeliske virksomhet i Froland og har i flere uker nå hatt fast møtetid på tirsdager som en del av Studio Direkte.

 

Østerbo 22.- 31. juli

Evangeliesenterets sommerstevne er nå blitt en naturlig del av direktesendingene til TV Visjon Norge i juli. Slik er det også i år. Hele uken til ende vil kveldsmøtene gå direkte på kanalen + to kvelder i slutten av juli på opptak. I tillegg vil alle andre møter bli tatt opp og vist senere, fortrinnsvis gjennom Evangeliesenterets egen sendetid på TV Visjon Norge.

 

Kristiansand 3.- 6. august

Vi skal tilbake til Kristiansand og Filadelfias Sommerkonferanse 1. til 5. august. Konferansen starter to dager før sendestart, og derfor vil kveldsmøtene være opptak fra to dager før. 

 

Visjon Norge Høstkick-off 8.-12. august

Andre uken i august vil Visjon Norge ha en konferanse for å sparke i gang en "ny høst" - i flere betydninger. Vi kommer tilbake med mer informasjon om denne.

 

Gi nå!

Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv!

Gi din gave

På TV akkurat nå

Vis hele

Lik oss på Facebook

Kontakt oss

mail@visjonnorge.com | Tlf: (+47) 32 21 13 00

Mer 

Følg oss i sosiale medier