Landet med Romania i vest og Ukraina i øst. Et av de fattigste og mest underutviklede landene i Europa. Om sommeren steker solen, og gjør marken frodig, men så kommer vinteren, bitende kald.

Vi i Visjon Norge er så velsignet, og har fått være her fra vår begynnelse. Utallige penger er blitt gitt av trofaste seere og partnere, og utallige mennesker har fått livsviktig hjelp i nøden. Julen 2018 ble det samlet inn over 15 000 familiepakker, som ikke bare innebærer matpakker rundt juletider, men gjennom hele året.

Barnelandsbyen Bethany er noen av de som mottar hjelp. Her blir fattige barn adoptert inn i fosterfamilier, hvor de får mat, klær, husly, og kanskje aller viktigst: Kjærlighet.

Videre er pengene du sår inn med på å finansiere skolegangen til barn fra fattige familier, ved Elim-skolene. Ikke bare har du vært med på å gi en solid utdannelse, men gaven som er gitt gir dem håp og drømmer for fremtiden.

Håp og drømmer for fremtiden er også to av de mange fruktene fra kampanjene rundt om i Moldova, hvor det avholdes kristne møter, samt utdeling av pakker med matvarer til fattige etter møtene.

Med andre ord betyr ditt bidrag mye mer enn en eske med mat ved juletider: Det du har gitt betyr utdannelse, kjærlighet og mat for ånd, sjel og kropp, gjennom hele året.

 

Nå er vi nede i Moldova igjen, og får ta del i deres julefeiring, som varer frem til 7. januar. Vi får se alt fra spretten ungdom til haltende eldre mennesker, gå på møter og motta matpakker. I tillegg reises det rundt for å levere pakker med mat og annet hjem til folk. Utallige frivillige hjelper til, slik at de som ikke har det like lett som "alle andre", får litt av den hjelpen de behøver. I Moldova får vi se den nestekjærligheten Jesus pratet om i Bibelen.

 

Torsdag 3. januar - søndag 6. januar får du sendinger fra Moldova på TV Visjon Norge, fra kl. 20.00, som vanlig.

 

Tusen takk for hva du har vært med på å gi, både av finansielle midler, gode tanker og ord, og ikke minst: Bønn.

Et velsignet godt nyttår til deg og dine!

Gi nå!

Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv!

Gi din gave

På TV akkurat nå

Vis hele

Lik oss på Facebook

Kontakt oss

mail@visjonnorge.com | Tlf: (+47) 32 21 13 00

Mer 

Følg oss i sosiale medier