Om Visjon Norge
Skandinavias største kristne TV-kanal.
Vi sender 24/7 - året rundt.

TV Visjon Norge er den første skandinaviske kristne tv-kanalen som sender 24 timer i døgnet. Helt siden oppstarten 24. mars 2003 har vi sendt ut våre TV-signaler via satellitt til hele Skandinavia.

Når du slår på TV Visjon Norge får du evangeliet om Jesus til frelse og helbredelse 24 timer i døgnet på mange forskjellige måter, samt Jesus Kristus i ord og handling.

I det å forkynne evangeliet er det viktig å stå kompromissløst for Israel og Guds eget folk, jødene, og et reformert Skandinavia. Et Skandinavia hvor Guds Ord igjen settes sentralt ikke bare i kirker og bedehus, men også i næringsliv, politikk og kultur. Dette er essensen i hva vi står for på TV Visjon Norge.

Kanalen finansieres først og fremst gjennom gaveinntekter fra trofaste støttepartnere som deler vår visjon om å nå ut til nordmenn, svensker og dansker med det glade budskap.

Visjon Norge er en bedrift som er under stadig vekst. Pr. idag er vi 60 medarbeidere på lønn, i tillegg en god del frivillige, og som arbeider med TV, radio, nødhjelp, misjon, omsorg, bibelskole og kirke.

Gi nå!

Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv!

Gi din gave

På TV akkurat nå

Vis hele

Lik oss på Facebook

Kontakt oss

mail@visjonnorge.com | Tlf: (+47) 32 21 13 00

Mer 

Følg oss i sosiale medier