Gi din gave nå!
Din støtte er avgjørende for det arbeidet vi står i, og vil hjelpe oss til å nå ut til mennesker med evangeliet om Jesus Kristus 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dette gjør vi fordi vi ikke kan la være å fortelle om hva vi har sett og hørt, at Jesus lever og at han frelser, oppretter og helbreder mennesker hver eneste dag.
Canal Digital, parabol kanal 177. Kabel kanal 320
Riks-TV, kanal 51
  Get, kanal 115
  Altibox
  Nextgentel TV
Viasat satellitt, kanal 110

Se både direkte og hele vårt programarkiv på vnplay.no

Last ned vår app til iOS (iPhone/ iPad)

Last ned vår Visjon Norge-app på Apple TV (4. gen)

 

Parabol/ satellitt

TV Visjon Norge sender hovedsakelig på Thor 5- og Astra 4A-satellitten (tidl. Sirius), som er de samme som NRK, TV2 og alle de andre skandinaviske TV-stasjonene sender fra. Får du inn disse kanalene, behøver du bare å gjøre et nytt kanalsøk på din satellittmottaker. Du vil da finne TV Visjon Norge i kanaloversikten. Mange mottakere legger de nye kanalene til i slutten av listen. 

Kanalplasser satelitt:

Canal Digital: 177
Viasat: 110

Du trenger ikke ha kort i mottakeren din for å motta TV Visjon Norge. Kanalen er såkalt «free-to-air» og er gratis. På Viasat-mottagere må du imidlertid ha et aktivt programkort for å se TV Visjon Norge.

Om du trenger å stille inn mottakeren manuelt bruker du følgende opplysninger:

Canal Digital: Thor 5-satellitt Viasat: Astra 4A-satellitt

1 grad vest
Frekvens: 11357 MHz
Polarisasjon: Horisontal
Symbolrate: 24500
FEC: 7/8

5 grader øst
Frekvens: 11996 MHz
Polarisasjon: Horisontal
Symbolrate: 27500
FEC: 3/4

Kabel-TV eller fibertilkobling

Canal Digital

Kanalplass 320. Om du ikke får inn TV-kanalen må du oppgradere med en digital dekoder. Dekoderen passer til alle Canal Digitals kabelnett og gir deg TV Visjon Norge for en drøy hundrelapp i måneden. Har du problemer, ta kontakt med Canal Digitals kundesenter på tlf 06090. 

Get

Kanalplass 115. Kabelselskapet GET som er store mange steder i landet, med hele 370 000 hustander, videresender også TV Visjon Norge. Her må du også ha en digital dekoder, som du får ved å henvende deg til GETs kundesenter på tlf 02123. TV Visjon Norge er en del av de 70 valgfrie tilleggskanaler.  

Altibox

Altibox tilbyr også vår kanal og hører til gruppen de kalder for "Altibox TV Flervalg" og bestilles som enkelkanal.
For å kunne se TV Visjon Norge via Altibox kommer det et ekstragebyr på kr. 19,- måneden (eller kr 228,- i året). 

Finnes TV Visjon Norge i ditt kabelnett uten at vi vet om det?
Ta kontakt med oss for å få ditt kabelnett listet her hos oss. Vil du være med å spre opplysninger om TV Visjon Norge? Ta kontakt med din lokale leverandør av kabel-TV og be dem om å ta oss med i sitt programtilbud. TV Visjon Norge er en «free-to-air»-satellittkanal, som alle leverandører av kabel-TV fritt kan legge ut.

 


Digitalt bakkenett

RiksTV bruker det digitale bakkenettet. Det kreves ikke abonnement, men et aktivert programkort for å kunne se på TV Visjon Norge. Kort får du tak hos RiksTV eller din lokale tv-forhandler. For mer informasjon se RiksTVs hjemmesider.

Du finner kanalen på kanalplass 51. Du finner også kanalen under signalpakke «Mux 5» og kategorien: Religion.

 


TV Visjon Norge på web-TV

For deg som har internett, tilbyr vi også muligheten for å se vår kanal 24 timer i døgnet. Alt du trenger er en datamaskin, en nettleser og høyttaler. Du finner vår web-tv på forsiden av vår hjemmesideOm din maskin har et skjermkort med utgang DVI eller HDMI (og din TV tilsvarende inngang), kan du også koble datamaskinen din til TV-apparatet og se TV Visjon Norge på den måten.

Gi nå!

Med din hjelp kan vi sende TV til hele Skandinavia døgnet rundt - året rundt. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv!

Gi din gave

På TV akkurat nå

Vis hele

Lik oss på Facebook

Kontakt oss

mail@visjonnorge.com | Tlf: (+47) 32 21 13 00

Mer 

Følg oss i sosiale medier