Julie Dahle til Hovedstaden med pastor Torp

For tiende uke på rad presenterer TV Visjon Norge på mandag kveld kl 19:00 det nye programmet «Hovedstaden med Pastor Torp» der den profilerte pastoren i Oslokirken samtaler med samfunnsaktører som han enten har et personlig forhold til, eller som gjør ham nysgjerrig. På mandag er det Julie Dahle, kommentator og journalist i document.no, og som har arbeidet i ni år i det statlige barnevern, som er Pastor Torps gjest.

Av Redaksjonen

Hennes sterke faglige bakgrunn som spesialpedagog og erfaring som tre-barns mamma har bidratt til å kvalifisere henne for oppgaven med å vurdere barnevernet. 
I samtalen med Jan-Aage hevder hun at barnevernet mangler forståelsen av at barn trenger mannen like mye som kvinnen, og hun vektlegger at barn er født med en iboende motstandsdyktighet som gjør at de ikke må overbeskyttes, slik barnevernet ofte gjør. 
Selv om hun ikke regner seg som kristen, hevder Julie at religionen er en hjelp for barna.

I tidligere uker har Jan-Aage hatt som gjester bl.a. Aftenpostens sjefredaktør Trine Eilertsen og kommentator Frank Rossavik, ambassadørene Oscar de los Reyes (Cuba) og Alon Roth (Israel), og jussprofessor Hans Petter Graver. 

Programmet sendes ukentlig på mandager kl 19:00 med reprise på lørdager kl 14:30. tillegg ligger alle programmene permanent på strømmetjenesten TV Vision.