Indonesias ambassadør, neste gjest i «Hovedstaden»

Pastor Jan-Aage Torp får nok en ambassadør som gjest i «Hovedstaden». For noen uker siden var det Kasakhstans ambassadør til Norge som tok i mot til en samtale. Kommende mandag 7. september er det Todung Mulya Lubis tur.

Hans eksellense dr. Todung Mulya Lubis er Indonesias ambassadør til Norge, og tar i mot pastor Torp i den indonesiske ambassade i Oslo.

I programmet snakker Dr. Lubis om den historiske relasjonen mellom Norge og Indonesia, som nå i 2020 har pågått i 70 år. Indonesia er verdens mest folkerike muslimske nasjon med en befolkning på 272 millioner mennesker.

Berømt forsvarsadvokat

Lubis er en berømt forsvarsadvokat i Indonesia, og snakker i «Hovedstaden» også om sin kamp i rettsvesenet mot korrupsjon på det asiatiske kontinent. Han har også skrevet bok om politisk korrupsjon i Indonesia.

Ambassadøren deler også sine tanker om pressens frihet og rettsstaten.

«Hovedstaden» sendes hver mandag kl. 19.00. Se forøvrig TV-guiden her på Visjon Norges web-sider.

Ambassadør Lubis og pastor Torp hadde en meget god tone i den indonesiske ambassaden. Torp fikk også ambassadørens bok om politisk korrupsjon i Indonesia.