BILDE: Tirsdagens gjest i «Live fra Bergen» er forfatter og artist Wendy Gjerstad. Sendestart kl. 22.00. Foto: Privat

Forfatter og artist Wendy Gjerstad gjester «Live fra Bergen» tirsdag

Programmet «Live fra Bergen» er tilbake på TV-skjermen i kjent stil tirsdag 23. november. Denne gangen blir forfatter og artist Wendy Annette Gjerstad ukens gjest.

 

Dette er en kvinne som opererer med mange yrkestitler: Lærer, forfatter, musiker, låtskriver, vokalist og lovsangsleder. For offentlighetens del er det hovedsakelig det musikalske engasjementet og forfatterskapet Wendy gjenkjennes for.

 

Produsert flere populære sanger

Hun har vært en aktiv artist siden det tidlige 1990-tallet, og har i senere år opplevd at interessen har blitt til gode resultater. Det kan blant annet nevnes at hun i 2010 var med på å starte det tverrkirkelige lovsangs-arrangementet «Lovsang Åsane» i Bergen. Samme år ga hun ut CD-en «Tilhøre deg». Flere av albumets låter skapte stor appell i kristen-Norge, og er til dags dato ikke uvanlig å høre på radio.

 

Aktuell med sin tredje bok

Fire år senere startet hun karrieren som forfatter, og er i år aktuell med sin tredje bok. Alle bøkene omhandler de fiktive karakterene Bjørnar og Maiken. De to første i rekken ble utgitt gjennom Hermon forlag. Den siste boken «Gud er veldig glad i meg» har hun valgt å gi ut selv.

Selv om bøkenes handlinger er hentet fra fantasien, er motivasjonen bak det hele i høyeste grad reell. På sin hjemmeside skriver hun at bøkene er ment å gi barn muligheten til å bli godt kjent med Bibelen, og samtidig bygge en levende relasjon med Jesus.

 

Gjest hos Bjarte og Linn

Bjarte Ystebø og Linn Myhr er som vanlig kveldens programledere. «Live fra Bergen» er produsert av Visjon Norges sendepartner Norge IDAG, og sendes hver tirsdag til fast tid fra kl. 22.00