BILDE: TV-leder Gawdat Mtrious (t.v.) og Visjon Norges leder Jan Hanvold setter de vanlige direktesendingene på vent i juli.

 

Konferanser overtar direkte-sendingene: Men fra august er alt som normalt

Slik er det hvert år. Juli er måneden da kristen-folket reiser land og strand rundt på kristne konferanser. Og de aller fleste av dem foreviges på TV. For Visjon Norges del betyr det en pause for direkte-sendinger i sin vanlige bekledning.

 

-Ja, det er riktig. Programmer som «Midt på dagen og «Tett på», som sendes tidlig på dagen utgår fra 1. juli. Det samme gjør «Studio Direkte» på kveldstid, sier TV-leder i Visjon Norge Gawdat Mtrious. – Konferansene overtar, men vi er tilbake i vanlig rute ganske nøyaktig en måned senere, altså 1. august.

 

Dette er alle konferansene
Mtrious ramser opp de aktuelle konferansene som Visjon Norge skal dekke en drøy måned frem i tid:
Pinsekonferanse på Lista, konferansen til Norge IDAG, Misjonsbefalingens sommerstevne, «The Send» fra Telenor Arena, IKAJ (Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem, avdeling Norge) sommerkonferanse, «Camp Meeting» på Lista (Visjon Norges egen konferanse, se egen sak) og sommerkonferansen til «Ordet og Israel» fra Grimstad.
Vision Sverige, som er Visjon Norges søsterkanal, har samme opplegg. Så er du på tur i Sverige og ønsker å få inn noen av disse begivenhetene, kan vi by på et stort og varierende utvalg også her i sommer:

 

Dette skjer i Sverige
Blant annet Torp-konferansen ved Ørebro, New Wine ved Vennersborg, Höne-konferansen ved Gøteborg, Arken Stockholm, Livets Ord Uppsala, «Frihet har ett namn». Sistnevnte er Vision Sveriges egen konferanse.
Du kan sjekke ut alt på de enkelte hjemmesidene: http://visjonnorge.com
eller http://visionsverige.

BILDE: Teknisk sjef Emanuel Wisth får mye å gjøre den nærmeste tiden. Mye teknisk utstyr skal på plass ved flere konferanser for at TV Visjon Norges seere kan ta del i sommerens konferanser.