BILDE: Arvid Pettersen, neste ut i «Gjensyn på fredag», to programmer gjort i juni 2020.
 

De neste ukene: Gjensyn med Arvid Pettersen og Carl-Gustaf Severin

Arvid Pettersen, kjent og kjær kristen artist, har vært å høre i mange år. Og slik er det fortsatt. Det annonseres stadig nye konserter med Arvid Pettersen. Han og Carl-Gustaf Severin ser du i “Gjensyn på fredag” fremover. 

 

Første episode med Arvid ble vist fredag 19. august kl. 18.00 og er lagt til programkonseptet «Syng det ut». Arvid Pettersen er med på å belyse lovsangens betydning, men ikke bare det: Han presenterer også sin ferskeste plate på den tiden, juni 2020, og mye mer.
Opptakene ble gjort i hans og kona Ragnhilds hjem utenfor Porsgrunn. Temperaturen den gang var minst like høy som den har vært i de samme trakter nå i august 2022. Andre del av møtet med Arvid Pettersen er gjort i og rundt hytta familien har ved Tjølling utenfor Larvik.

 

Severin i fem uker
Pettersen avløses av Carl-Gustaf Severin. Den svenske forkynneren og misjonæren møter oss i fem halv times programmer i 2018. Opptakene er gjort på scenen i Livets Ord i Uppsala og hjemme hos Severin privat i samme by.
Det som er gjennomgangs-temaet i møtet med Severin er hans enorme innsats med å spre evangeliet i det gamle Sovjetunioen. Møtet med Severin er en del av konseptet «Kjemper i Guds rike». Hans innsats i det gamle Sovjeunionen er også kommet i bokform, «Russland tok mitt hjerte». Den anbefales. Her presenteres historier og Guds underverker på løpende bånd.
Severin er også en trofast Norgesvenn og er ofte på talerstolen i nabolandet, senest denne sommeren.

 

Gift med Monica
Han er født noen mil syd for Jönköping i Småland, men altså nå bosatt i Uppsala. Han er gift med Monica, som ofte er med sin mann der han forteller Guds ord.
De to har hatt egen undervisningsserie på TV Visjon Norge. Også disse går nå og da i reprise.

BILDE: Arvid og kona Ragnhild Miriam Bredvei Pettersen slapper av i vannkanten, i det som var en meget varm dag i Tjølling.
BILDE: Carl-Gustaf Severin i fem uker i programserien «Gjensyn på fredag». Serien er gjort i 2018.