BILDE: Bønneleder Svein Lindset tar jobben på alvor og bruker mye tid på å be for mennesker i vårt landstrakte land. Under juli-månedens første direktesendte program på TV Visjon Norge er det nettopp bønn som står i fokus.

Innleder juli-måned med bønn under «Studio Direkte»

Vi er i midten av sommersesongen og mange har tatt seg ferie. Visjon Norges bønneleder Svein Lindset er ikke en av dem. Han innleder juli med et tretimers direktesendt bønneprogram.

 

–Det blir fokus på bønn for den enkelte. Under hele sendingen kan seerne sende inn bønnebegjær. Det blir selvfølgelig nattverd, hvor vi deler brødet og drikker kalken, forteller bønneleder Svein Lindset.

Følg denne sendingen mandag 1. juli fra klokken 20.00 på TV Visjon Norge!

 

Får med seg sterke bønnekrefter
Det blir imidlertid ikke bare Svein Lindset som skal bemanne bønnebegjær denne kvelden. Fysisk i studio får han med seg Egil Stenseth. Vedkommende har god erfaring med å be for dem med behov blant annet gjennom rollen som callsenter-vakt for kanalen. For publikum er han nok også blant annet kjent som en av artistene bak flere av musikkvideoene som regelmessig vises under «Studio Direkte» på kveldstid.
–Egil kommer også til å holde Guds Ord denne kvelden, sier Lindset.
I tillegg til dette deltar også Jan Ove Kleppe (kanskje best kjent som styreleder i «Misjonsbefalingen») over videolenke – også for å bemanne bønnebegjær. Det gjelder også den kjente evangelisten Håkon Fagervik.