BILDE: Fridtjof Piene Gundersen er lidenskapelig opptatt av barns rettigheter. Det blir også tema for mandagens sending av “Hovedstaden med Pastor Torp”.

«Hovedstaden med Pastor Torp»: Andre del om barnas rettigheter

I dette andre programmet med Fridtjof Piene Gundersen leser pastor Jan-Aage Torp blant annet en bibeltekst som gjør tydelig inntrykk. Du ser alltid «Hovedstaden med Pastor Torp» mandager fra kl. 19.00.

 

Torp og Gundersen samtaler denne gang om Gundersens lederrolle av stiftelsen «Barnas Rettigheter». Han har hatt vervet siden 2013. Dette innebærer arbeidet for å «styrke barns rettigheter, med fokus på gjennomføringen av rettighetene», og ikke minst tar advokaten et sviende oppgjør med Norges Høyesterett.
PS: Episoden vises på TV Visjon Norge mandag 8. juli kl 19:00, og forøvrig på Oslo TV og http://x.com/JanAageTorp.