+47 32 21 13 00 mail@visjonnorge.com

Ny serie om vekkelseshistorien på Visjon Norge: Thin places – Tynne steder.

Nyhetsbrev Uke 21

Vi legger bak oss en flott uke på TV Visjon Norge som startet mandag med en overveldende avslutning på Albania-aksjonen, der vi fikk inn over 4,5 millioner kroner til de fattige. Det var mer enn én million over målet vårt. Tusen hjertelig takk til alle som gav! Gud velsigner hver en glad giver. Neste uke starter vi innsamling til Visjon Norge onsdag 20. mai, og håper på god respons denne gangen også. Høsten er stor og det er et privilegium å få være med på dette arbeidet som gir så mye god frukt.

I uken som kommer er det mye å se frem til. Vi lanserer blant annet en helt ny interessant dokumentarserie Thin Places -Tynne steder, 18. mai. Vi følger tråden i vekkelseshistorien opp igjennom fra det 5. århundre til 1900-tallet. Produsent Rebecca Friedlander tar deg med på en episk reise gjennom keltiske land for å se nærmere på den rike trosarven gjennom tidene.
Friedlander bor i USA, California, og er taler, historieforteller og eventyrer. Hun bruker kreativ kunst, film og keramikk for å inspirere publikum med sannheter fra Guds Ord. Serieskaperen har vært i tjeneste i 17 år og arbeidet både lokalt og internasjonalt. I forbindelse med sin siste TV-serie, Thin Places, reiste hun bl.a. til Irland og Skottland for å utforske de mektige keltiske historiene om Guds inngripen i mørke tider. Serien er tekstet til norsk og sendes på mandager kl. 16.30.

Country Comfort kommer til Syng med på tirsdag.

Israel-taler Gordon Tobiassen besøker Studio Direkte mandag. Tobiassen er kjent for sin store kunnskap og innsikt når det gjelder Israel og profetordet. På torsdag, som er Kristi himmelfartsdag, kommer Kari Fjeldstad som vil starte en folkeaksjon for videreføring av vår tusenårige kristne tradisjon.

Kristi himmelfartsdag starter også partner- og seertreff på Hallingskarvet høyfjellshotell, som varer fra torsdag 21. til søndag 24. Der blir det oppbyggende møter, god mat og godt fellesskap. Arne Pedersen og Jan Hanvold forkynner og Sissi og Johannes Kringlebotn leder lovsangen.

Tirsdag 19. kl. 20:00 kan du få med deg det populære allsangprogrammet «Syng med». Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold leder som alltid sendingen, og bandet Country Comfort leder an i de gamle gode salvede sangene. Denne gang er vi endelig tilbake på Visjonskafeen i Drammen igjen, etter en pause på grunn av korona-situasjonen i landet.

 

Fra kl. 22 tar Norge IDAG over stafettpinnen med «Live fra Bergen» med Linn Myhr og Bjarte Ystebø. Pastorparet i Pinsekirken Tabernaklet i Bergen, Linda og Benjamin Jensen er med som gjester.

Norge IDAG produserer også Forum IDAG med Anita Apelthun og Finn Jarle Sæle. Dette aktualitetsprogrammet kan du se hver lørdag kl. 16:30. Det går også i reprise tirsdager kl. 19:30. Lørdag 23. kommer leder for det internasjonale arbeidet til Credokirken i Bergen, Per Ove Berg, på besøk. Han har blant annet arbeidet blant kurdere og forfulgte kristne i Syria og Irak.

Friends and Heroes er en spennende animasjonsserie for barn.

barne-TV kan du hver torsdag kl. 17 se den spennende animasjonsserien «Friends and heroes». Visjon Norge har dubbet denne bibelske serien til norsk, slik at alle kan få glede av den. Handlingen foregår fra år 69 til 71 e. Kr. og tar for seg ulike fortellinger fra Bibelen i hver episode. Dette er en morsom måte å lære bibelhistoriene på.

 

 

Få også med deg det spennende programmet med messianske Sid Roth, «It´s Supernatural!» Han inviterer gjester som lever sterkt med Gud og opplever tegn og under i hverdagen. Programmet ser du på Visjon Norge kl. 16:00 hver fredag.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her: https://visjonnorge.com/nor/tv-guide/

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på: tvvision.no, YouTube, på Facebook og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Gud velsigne deg! Håper vi sees!

 

Israel-forkynner Gordon Tobiassen gjester Studio Direkte mandag 18.

Jan Hanvold og Arne Pedersen inviterer til seertreff på Hallingskarvet. Sissi og Johannes Kringlebotn leder lovsang.

Linn Myrh og Bjarte Ystebø får besøk av pastorparet i Pinsekirken Tabernaklet Linda og Benjamin Jensen.

Sid Roth med «It’s supernatural» kan du se hver fredag på Visjon Norge.