Hva skjer i uke 32

TV Visjon Norge byr på en varm og innholdsrik innledning på høsten. Studio Direkte returnerer med sterk bønnekveld. Ordet og Israel arrangerer digitalt sommerstevne. Høydepunkter fra Visjon Norges eget sommerstevne vises på nytt.

I tillegg – nye serier for unge og gamle leveres. Mot slutten av uke 32 byr TV Visjon Norge på lørdagsunderholdning som garantert vil falle i smak.

Sommerkonferansene til Visjon Norge og Visjon Sveriges er over for i år. Dermed er Studio Direkte tilbake i sin vante form.

Søndag 2. august fra kl. 20 til 23 innledes høsten med sterk bønnekveld. Første søndag i måneden er ofte blitt markert på denne måten siden 2017. Denne kvelden vil altså kun bestå av bønn og nattverd med Miriam og Svein Lindset.

-Hensikten med bønneprogrammene er å betjene menneskers enkelte behov, sier Svein Lindset (51), til daglig bønneleder og programleder på Visjon Norge.

Mandag 3. august er Unni Fredstad og Arild Aasen å finne på Studio Direkte. Unni er en sterk bønnekvinne og er også mye brukt som forkynner. Hun har også i flere år laget egne samtaleprogrammer for TV Visjon Norge, kalt «Veien hjem».

Arild Aasen kjenner mange fra tiden som programleder for Evangeliesenteret.

Senere samme uke får vi besøk av mange kjente fjes i Studio Direkte:

Tirsdag 4. august kommer Gordon Tobiassen og Ingunn & Erik Odd Eriksen.

Onsdag 5. august kommer Kjell Tveter.

Torsdag 6. august kommer Harald Mydland og Morten Abrahamsen

Inviterer til digital konferanse

Fredag 7. august til søndag 9.august kl 20 til 22 vises sendinger fra TV-konferansen til Ordet og Israel. Årets konferanse går digitalt som følge av den pågående Corona-situasjonen. Dette setter imidlertid ingen stopper for herlige og informative innslag om jødenes hellige land, Israel. Faktisk vil dette være første gang Ordet og Israel har sin egen konferanse på TV.

Talere under konferanse er Gordon Tobiassen, Stig Andre Lippert og Kjell Furnes. Flere gjester, samt herlig sang og musikk vil også settes på programmet denne helgen. Skulle du være så uheldig å gå glipp av en eller flere sendinger kan du være trygg på at reprisen sendes påfølgende dag kl 08 til 10.

Tilbakeblikk på Hove

Vi har i år hatt et svært innholdsrikt sommerstevne. For de som kanskje gikk glipp av disse sendingene, eller ønsker å se møtene på nytt, blir gitt muligheten til nettopp dette.

Fire dager i uken blir det nemlig sendt repriser fra stevnets kveldsmøter ut denne måneden. Hver mandag, tirsdag, torsdag og søndag kl. 11 kan du se sommerens kveldsmøter fra Hove. Følgende sendinger er å se hos oss i uke 32:

Søndag 2. august sendes reprise av møte fra 4. juli med Håkon Fagervik

Mandag 3. august sendes reprise av møte fra 5. juli med Alv Magnus

Tirsdag 4. august sendes reprise av møte fra 6. juli med Annie Schaug

Torsdag 6. august sendes reprise av møte fra 7. juli med Annie Schaug

De yngre ivaretas med lærerikt program

Søndag 2. august kl. 17 har ny episode av barneprogrammet «Jesus på jorda» sin debut på TV Visjon Norge. Programleder Martin Røe tar barna med på en reise gjennom tiden Jesus tilbragte på jorden, helt fra Jesu fødsel til tiden på korset og oppstandelsen. Vi får også høre om mange av de største miraklene og undrene Jesus utførte. Serien passer for hele familien! Reprise sendes påfølgende mandag kl. 7.

Ny dokumentarserie

Fredag 7. august kl. 22 er det tid for en ny og lengre utgave i serien «Syng det ut». Arvid Pettersen er hovedperson og han presenteres i to deler.

-Vi har møtt Arvid og kona Ragnhild i deres hjem utenfor Porsgrunn og på sommerhytta på Tjølling utenfor Larvik. Programmet blir gjort i to deler, og går etter hverandre. Total lengde blir drøyt 50 minutter forteller mannen bak dokumentaren, Alf Henning Fredstad.

Arvid Pettersen har også gitt ut egen bok i år. Og forfatteren Pettersen får også sin fortjente plass i denne dokumentaren som altså er programklar nå.

Vi byr på lørdagsunderholdningen
Lørdag 1. august kl. 23 frem til en halv time over midnatt er det tid for ny film levert fra vår nye sendepartner, «New Faith Network»:
Denne uken sendes den amerikanske filmen «Genesis». Denne bibelske filmen er en spennende fortelling om jordens begynnelse og menneskene som levde da. Fortelleren er Jokebed, mor til Moses. Hun må gjemme sin nyfødte, yngste sønn for å unngå at han blir drept av faraos soldater. Jokebed forteller historien om skapelsen, synden til Adam og Eva, konstruksjonen av Noahs ark, og Jacobs kamp med Gud. En vakker film, altså basert på første mosebok.
 
Dersom du skulle gå glipp av filmen minnes det om at lørdagsfilmene sendes i reprise påfølgende torsdager til samme tid kl. 23.
Dersom filmen skulle by på mersmak hos den enkelte tilbyr det nederlandske distribusjonsselskapet filmutleie også til privatpersoner. I markedsføringen til norske seere skriver New Faith Network blant annet:
«Her vil du finne de vakreste trosbaserte filmer og serier. Inspirerende historier til å reflektere over de store spørsmålene, så vel som de mindre».

Den amerikanske spillefilmen The Book of Genesis fra 2016 sendes lørdag 1. august kl. 23 fra Visjon Norge

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!