Uker med bønn og helbredelse på Gjestegården

Ved jevne mellomrom blir du minnet på at Visjon Gjestegård i Hokksund har fått et nytt tilbud i disse tider: Bønn – og helbredelsesuker. Tilbudet ledes av Kirsten og Terje Gulbrandsen og blir IKKE TV-sendt.

 

Men det er via reklame på TV Visjon Norge du kanskje har fått høre om det nye på Gjestegården, denne fantastiske plassen i Hokksund med undervisningssal, overnatting og måltider.

Ukene med bønn og helbredelse går fra mandag til fredag, nå i september er tilbudet åpent hver uke, fra oktober annen hver uke.

 

Ikke så mange ennå

– Vi har ikke hatt så mange besøkende nå i starten. Det hadde vi heller ikke regnet med, sier Terje Gulbrandsen. – Det har vært litt fint for da får vi «satt» hele konseptet og viet de påmeldte stor oppmerksomhet, sier han.

Terje Gulbrandsen og kona Kirsten har lang erfaring innen dette med hvordan bønn forvandler mennesker. Et menighetsliv som strekker seg over 50 år er en god ballast i seg selv, men de har også gått bibelskolen i Tulsa, USA (Rhema Training Bible Center). Terje har også vært pastor en del år. Ekteparet har bodd i Stavanger i 40 år, men har nå flyttet til nabobyen Sandnes.

 

Samlet i fellesskap

Oppholdet på Visjon Gjestegård går ikke i et sterilt skolemiljø med tavle eller powerpoint.

– Vi er samlet i fellesskap, i et sofamiljø. Det er mange som har legemlige eller psykiske påkjenninger. Vi anvender Guds ord. Du vet, ånd, sjel og kropp er tre nøkkelord vi ofte hører og leser om. Alle er ikke klar over forskjellene her. Mange har Guds ord i seg, men det gjelder å få flyttet det fra hodet og ned i hjertet, sier Terje Gulbrandsen.

Han og kona har aldri hatt et liknende oppdrag tidligere, men er ydmyke og forventningsfulle til hva Herren kan gjøre i den enkeltes liv.

De som melder seg på og får en anledning til å komme, betaler og bor på Gjestegården under oppholdet. Det serveres tre måltider pr. dag.

 

Er du interessert i å være med, ta kontakt med Visjon Gjestegård på telefon:  3221 1316