Dette skjer i uke 42: Live musikk og innsamlingsaksjon

Tirsdag blir det direktesendt musikk i programmet «Syng med». Onsdag er det tid for ny innsamlingsaksjon med Visjon Norges barneproduksjoner som formål. TV Visjon Norge inviterer til programmer for hele familien, hele uken.

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Hver dag fra kl. 20 inviterer vi til direktesendinger med gjester, herlige innslag og kjære kristne sanger.

Denne uken får du blant annet se følgende:

*Tirsdag 13. oktober er det tid for nytt innslag med musikkprogrammet «Syng med». Denne uken er det artistene Henning Gustavsen og Judith Myrseth som står for sang. Sendingen går fra kl. 20. Senere samme kveld fra kl.22 setter vi over til «Live fra Bergen». Her får du levert de ferskeste nyheter, interessante gjester og annet fint innhold. Programledere er Linn Myhr og Bjarte Ystebø.

*Onsdag 14. oktober er startskuddet for ny innsamling på TV Visjon Norge under tittelen «Visjon Norge Vekker Norge». Denne gangen er det de yngre som står i fokus. Som kjent blnt mange har Visjon Norge satset stort på barne-og ungdomsproduksjoner opp gjennom årene. Spesielt nevneverdig er produksjonen av den nye serien «Julekalenderen» som etter planen ser dagens lys mot slutten av 2020. Visjon Norge forstår betydningen av å bli frelst i ung alder. Denne satsingen er svært givende, men også ressurskrevende. Takk til dere som fortsetter å støtte Visjon Norge!

Mandag til torsdag kl.18.30 viser TV Visjon Norge undervisningsserien «Skapende Tro». I rollen som programleder byr Jan Hanvold på sterk forkynnelse om troens grunnlag. For morgenfuglen er det også mulig å få med seg programmet hver dag kl.06.30.

Nye programmer om Den hellige ånd

Tirsdag 13. oktober kl. 18 er det premiere på sesong tre av undervisningsserien «Det står i Bibelen» på TV Visjon Norge. Programmet ledes av Kjell Haltorp og Birger Wroldsen. Denne kvelden vises den første av sesongens totalt 10 episoder med Den hellige ånd som tema.

Unike møter med Gud

Onsdag 14. oktober kl.19 har en våre samarbeidspartnere, Grenland Kristne Senter (GKS), sin sendetid på TV Visjon Norge. Her nviterer programleder og pastor, Bjørn Thore Friberg, gjester med sterke vitnesbyrd til samtale om deres unike møter med Gud.

Sprer evangeliet i Russland

Fredag 16. oktober kl. 18 sender TV Visjon Norge en ny dokumentar under programmet «Gjensyn på fredag». Dette tidspunktet er blitt til fast «dokumentar-tid» her på kanalen. Denne gangen vises dokumentaren om Steinar Harila som de siste 20 årene har ledet stiftelsen «Hjelp til Russland». Harila er fra Finnmark, men har bodd i Kristiansand i over 20 år og ledet Russland-prosjektet herfra. Dokumentaren er en del av serien «Kjemper i Guds rike» og er produsert av Alf Henning Fredstad.

Hjerte og toner å dele

Lørdager kl. 18 går musikkprogrammet «Hjertets sang» på TV Visjon Norge. Serien omhandler menneskers forhold til sang, tro og det evige håp. I seriens innslag får vi møte et bredt utvalg artister som deler både av sitt hjerte og sine toner. Tema er styrke i troen; formidlet i sanger, salmer, viser og lovsanger til Gud.

Randi Filtvedt Johansen er programleder.

Fra tungetale til dating

På visjonsfamiliens streamingplattform «TV Vision» finner du ungdomsprogrammet «Alive». Serien tar for seg ulike temaer fra tungetale til dating. Programledere er Daniel Haddal og Martin Røe. Med seg har de Levi Jensen som returnerende gjest underveis i serien.

Nye eventyr med Lasse og Ludvig

På visjonsfamiliens streamingplattform for barn og unge «TV Vision Kids» finner du barneprogrammet «Lasse og Ludvig». I seriens innslag får vi være med den festlige duen på nye eventyr.

Det minnes om at du finner et bredt utvalg barneprogrammer på «TV Visjon Kids». Her er du garantert å finne noe som vil falle i smak hos de yngre i huset. Alt innhold er tilgjengelig kostnadsfritt.

Ukens film

Lørdag 12. september kl. 23 frem til en halv time over midnatt er det tid for ny film levert fra vår nederlandske sendepartner, New Faith Network:

Denne uken viser TV Visjon Norge den amerikanske spillefilmen «Wild Faith» fra 2018. Filmen omhandler en soldat som returnerer hjem til delstaten Michigan i håp om å finne fred etter at den amerikanske borgerkrigen har tatt slutt. I stedet finner han seg selv i en rasebasert kamp mellom mørke og hvite mennesker. Den eneste som kan tilby hjelp i konflikten er Gud.

Dersom du skulle gå glipp av filmen minnes det om at lørdagsfilmene sendes i reprise påfølgende fredager til samme tid kl. 23.

Dersom filmen skulle by på mersmak hos den enkelte tilbyr det nederlandske distribusjonsselskapet filmutleie også til privatpersoner. I markedsføringen til norske seere skriver New Faith Network blant annet: «Her vil du finne de vakreste trosbaserte filmer og

serier. Inspirerende historier til å reflektere over de store spørsmålene, så vel som de mindre».

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!