Jan Hanvold i spissen for nye seertreff i regi av Visjon Norge. Bønn er som alltid sterkt til stede også i disse sammenhenger.

Seer- og partnertreff – nå i Buskerud og Telemark

Fra tirsdag 20. til torsdag 22. oktober arrangeres nye seertreff i regi av Visjon Norge. Denne gangen er det menigheter i Buskerud og Telemark som står for tur. Og for påmelding kan du se nederst i denne saken.

 

På tirsdag 20. oktober er det Visjonskafeen i Drammen som er stedet.

Onsdag 21. reiser vi videre til Elim Heddal i Notodden. Til slutt er det Kongsberg bibelsenter Kongsberg som settes som endelig destinasjon for denne gang. Start alle dager kl. 19.

 

Prioriterer bønn

– For oss i Visjonsfamilien er det viktig å treffe kanalens seere – ansikt til ansikt, forteller leder i Visjon Norge, Jan Hanvold.

– Det er da særlig dette med bønn som vil prioriteres. Visjon Norge ønsker særlig å sette av tid til forbønn for syke, plagede og sønderknuste mennesker, fortsetter han.

 

Stiller i god stil

Fra Visjonsfamilien er det flere kjente og kjære fjes som stiller. Jan Hanvold vil, som vanlig, være å treffe. Med seg i reisefølget har han ekteparet Tomm og Astri Laurendz. Sistnevnte er nok fersk i hukommelsen til de fleste, etter å ha ledet samtlige av høstens innslag med musikkprogrammet  «Syng med» på TV Visjon Norge. Det er derfor naturlig at sang og musikk vil få sin plass. Også programleder på kanalen, Svein Johnsen, stiller. Johnsen byr selv by på sang og forkynnelse disse kveldene.

 

Feststemning

Det legges opp til god servering i form av smørbrød, kaffe og kaker utover kvelden. Visjon Norges Gratislotteri holdes også denne gang, hvor mulighetene for å dra med seg flotte gevinster hjem, er store. Lotteriet har fått rollen som stemningsskaper ved flere tidligere anledninger.

 

Alle er invitert

Visjon Norge inviterer herved alle interesserte. Her er det bare å møte på selve dagen – her er det rom for alle! Vi tar forbehold om registrering ved inngangspartiet i forbindelse med forebyggende tiltak mot korona-virus.