BILDE: Jan- og Inger Hanvold er ofte ledere av programmer på TV Visjon Norge. Nå er det julefeiring som står på dagsorden. De to leder sendingen på selveste julaften.

Dette skjer i uke 52 og 53:

Stemningsfulle juleprogrammer 

Julen står for døren og det skal markeres på TV Visjon Norge. Frem til nyttårsaften blir det stemningsskapende innhold med juleprogrammer og TV-sendte konserter. Med kjente programledere og artister.

BILDE: Judith Myrseth er blant de mange artister som bidrar til å skape stemning under årets julekonserter på TV Visjon Norge. Her fra opptak på Visjon Gjestegård, pyntet i juleskrud.

Leverer julestemning fra Studio Direkte

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Hver dag fra kl. 20.00.

Vi får blant annet se følgende i uke 52 og 53:

*Fra onsdag 23. desember til 31. desember skal årets høytider markeres på TV Visjon Norge. Ved flere anledninger får du møte TV Visjon Norges faste programledere, som også har fått i oppgave å lede sesongens juleprogrammer.  Jan- og Inger Hanvold, Svein- og Miriam Lindset, Arne og Randi Pedersen og Randi Filtvetdt Johansen er personer som stiller. Sending fra kl.20.00

*Fra lille julaften til onsdag 30. desember blir det romjulskonserter her på kanalen. Under samtlige dager er kjære og kjente kristne artister å se på TV-skjermen. Jostein Kirkenes, Anne- og Magne Bregård og Country Comfort er noen av flere gode artister som bidrar med sang og musikk. Sending fra kl. 22.00.

Rita Aasen inviterer til oppbyggende samtaler

Mandag 21. desember kl. 19.30 ser du programmet «I Pottemakerens Hus». Med programleder Rita Aasen (bilde) inviteres det til oppbyggende samtaler med gjester, undervisning om Guds Ord og herlig lovsang. Programmene er produsert av TV Visjon Norges sendepartner, Flekkerøy Media.

Ny sesong om disippelskap med Haltorp og Wroldsen

Tirsdag 22. desember kl. 18 ser du den populære undervisningsserien «Det står i Bibelen» med Kjell Haltorp og Birger Wroldsen (bilde). Forkynner-duoen byr på en innholdsrik fordypning i Bibelens bøker. Denne kvelden vises første av totalt 10 avsnitt med disippelskap som tema. 

Dokumentar om Aril Edvardsen, Del 2

Fredag 25. desember kl. 18.00 ser du andre og tredje avsnitt av dokumentaren «Arven etter Aril». Denne gangen er det Rune Edvardsen, sønnen til den innflytelsesrike predikanten Aril Edvardsen, vi skal få treffe. Det er blitt 12 år siden Aril gikk bort, men resultatet av hans påvirkning på norsk kristenliv lever videre.

Dokumentaren inngår i serien «Kjemper i Guds Rike» og er produsert av Alf Henning Fredstad i 2018.

Eventyr med fargerike tegneserier

Med barneprogrammet «Veggietales» prioriteres kanalens yngre seere. Vi blir med seriens unike skapninger på eventyr med utgangspunkt i bibelske fortellinger. Programmet byr på en innføring i kristen moral, med fargerike tegneserier.

Denne julen vises blant annet følgende episoder på TV Visjon Norge:

Programmet med Sankt Nikolas som tema vises på julaften kl. 07.30 og 16.30

Programmet om Muntre-Laurits og det store julelyset vises 29. desember kl. 07.55 og 17.00

Utvalgte programmer på nett

På Visjon Norges nettsider, tvvision.no, finner du et solid utvalg programmer. Fra barneprogrammer til dokumentarer; her er du garantert å finne noe som faller i smak. Nedenfor har vi samlet sammen et utvalg programmer vi kan anbefale denne uken.

Viser takknemlighet ovenfor Visjon Norge

I slutten av november ble det avholdt innsamlingsaksjon for Visjon Norge her på kanalen. Denne gangen var det Bjarte Ystebø og Linn Myhr fra Visjon Norges sendepartner, Norge Idag, som ledet sendingene fra sitt studio i Bergen. Budskapet var å vise sin takknemlighet for gratis sendetid over flere år. Programmene fikk derfor, passende nok, tittelen «Tusen takk»

Serie om rockedrømmen 

I ungdomsprogrammet «Lads TV» følger vi eventyrene til den britiske kameratgjengen i «The Lads Band» og deres forsøk på å bli et verdenskjent rockeband. Denne reisen skal vise seg å by på både oppturer og nedturer. Serien vises med norsk tekst.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!