Slik blir uke 8 på TV Visjon Norge

I forrige uke fylte artist og forkynner Donald Bergagård (hovedbilde) 85 år. I den anledning får vi et gjensyn med dokumentaren om hans liv, fritt tilgjengelig på nett. Fredag 26. februar kl. 18 ser du fjerde del i dokumentar-serien om Carl-Gustaf Severin.

Troens rolle i skuespiller-karrieren

Tirsdag 23. februar kl. 16.30 sendes det amerikanske underholdningsprogrammet “7th Street Theater». I serien følger vi fem skuespillere gjennom forberedelsene til deres ukentlige scene-show, og hvilken rolle troen på Jesus har under prosessen. Serien er tekstet til norsk. Denne serien ser du også fredag 26. februar kl. 11.30.

GKS med gripende historier

Visjon Norges sendepartner, Grenland Kristne Senter, inviterer i dette programmet til sterke samtaler og gripende historier. Programleder og pastor i menigheten, Bjørn Thore Friberg (bilde), får besøk av personer med sterke vitnesbyrd. I seneste innslag er det den kjente ungdomspredikanten Levi Jensen som inviteres inn til studio. Første del med Levi vises onsdag 24. februar kl. 05.30. GKS ser du også kl. 19 samme dag

Bringer seeren nærmere Guds Ord

I barne- og ungdomsprogrammet «Fakkelbærerne» følger vi bibelske og moderne helter med bakgrunn i den kristne tro. Programmet er av høy underholdningsverdi med moderne animasjoner, og tilbyr samtidig solid undervisning ment til å bringe seeren nærmere Guds Ord. Serien er tilgjengelig på tvvision, og vises på TV torsdag 25. februar kl. 16.

Denne uken fra Studio Direkte

Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip, alle dager fra kl. 20. Denne uken ser du blant annet:

*tirsdag 23. februat blir det et nytt «Syng med» fra Visjonskafeen i Drammen etter fulgt av «Live fra Bergen» kl. 22.00.

*torsdag 25. februar kl. 21 får du nyheter her på kanalen. Trine Overå Hansen (bilde) oppdaterer deg på ukens viktigste saker fra et kristent perspektiv. Nyhetene kommer hver torsdag til samme tid.

Fjerde del i dokumentaren om Severin

Fredag 26. februar kl. 18 ser du fjerde del av dokumentaren om Carl-Gustaf Severin (bilde). Gjennom disse programmene har vi fått høre om forkynnerens innholdsrike liv i tjenesten, som på 1990-tallet ledet ham inn på andre siden av jernteppet og inn i den daværende Sovjet-unionen for å forkynne evangeliet. Severin er blitt pensjonist. Likevel mener han at det ikke lar seg gjøre å pensjonere seg fra Gud rike. Det er uansett blitt tid for å reflektere tilbake på den tiden som har vært.

Dokumentaren inngår i konseptet «Kjemper i Guds Rike» og er produsert av Alf Henning Fredstad .

Gode programmer på nett

Visjon Norge tilbyr flere gode programmer på nett. Her er et par forslag til denne uken:

Inviterer til trosreise i Bibelen

I undervisningsserien «Gi meg en tro som tåler livet» inviterer forfatter og programleder David Østby (bilde) oss med på en trosreise gjennom Bibelen for å gjenoppdage den nødvendige styrken til å møte livets utfordringer. Serien bygger videre på Østbys bok med samme tittel.

Dokumentar om Donald Bergagård

I forrige uke fylte artist og forkynner Donald Bergagård (bilde) 85 år. I den anledning får vi et gjensyn med dokumentaren fra 2020 om hvem denne mannen er, som altså har jobbet for Guds rike siden 50-tallet.

Med lite tid til overs, så travel som Donald er, hadde han knappe 30 minutter til rådighet. Men denne «smakebiten» er altså tilgjengelig på tvvision nå.

Programmet inngår i serien «Min vei mitt liv».

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!