BILDE: Visjonskafeen gjøres klar for bursdags-sending onsdag 24. mars kl. 20.00

 

Det gjøres klart for bursdags-feiring

Visjonkafeèn er stedet for Visjon Norges 18-årsdag onsdag 24. mars. Det blir Studio Direkte som vanlig kl. 20.00, men med ekstra fokus på det man kan kalle «myndighetsdagen». Inger og Jan Hanvold vil være sentrale i markeringen.

 

På grunn av korona-restriksjoner blir det ikke publikum til stede i Visjonkafeèn, men gjester på vanlig måte som under en tradisjonell direkte-sending. Flere av TV Visjon Norges sendepartnere vil være til stede som gjester, blant annet fra den aller ferskeste i så måte, «Ordet og Israel». Sistnevnte hadde sin første sending på TV Visjon Norge sist lørdag.

 

Ikke alle trodde dette

Det var ikke mange som trodde at Visjon Norge skulle være på lufta i 18 år etter at åpningen fant stede på Gulskogen i Drammen 24. mars 2003. Men mange negative utsagn til tros,  Visjon Norge har stått fast og blitt en kraft inn i det norske samfunn.

Det var ganske tidlig klart at for å nå ut til alle kriker og kroker av landet måtte TV Visjon Norge komme seg på alle plattformer som kan spre signaler ut i Norge.

Dette er en stor kostnad hver måned, men takket være et korps av støtte-partnere, har denne oppgaven vært mulig. Uten partnernes månedlige bidrag hadde det ikke vært mulig å holde kanalen gående.

 

Uten bønn stopper Visjon Norge

–I tillegg handler det om bønn. Jeg pleier å si at uten bønn stopper Visjon Norge, sier gründer og leder Jan Hanvold.

Han fikk oppdraget og tok det, i dag er TV Visjon Norge Skandinavias største kristne TV-kanal. I tillegg har organisasjonen tatt steget inn i teknologi og plattformer som sømmer seg et moderne selskap i 2021.

Vi kan nevne den andre TV-stasjonen i systemet, TV Vision Sverige. I tillegg finnes en rekke andre kanaler du kan finne på nettet som retter seg mot spesielle grupper og på deres egne språk. Det finnes kanaler for barn, på arabisk, engelsk, farsi osv. Og det jobbes med ytterligere utbredelse. Alt som finnes av materiale fra de forskjellige kanalene finnes tilgjengelig på tvvision.no.

 

Som et jubileum

Visjon Norge feirer hver bursdag som det skulle være et jubileum. Og det er ikke så rart. Ikke mange hadde trodd at dette eventyret skulle nå myndighets-alderen, men slik er det blitt.

Og i forbindelse med 18-årsdagen får du også et møte med Jan Hanvold der han tar oss med til de forskjellige stedene Visjon Norge har operert disse årene. I et eget medbragt studio sitter Jan foran hvert betydningsfullt bygg i denne historien og minnes.

Vel blåst, gratulerer med dagen!