BILDE: Margunn Thoen Thøgersen er en av mange som har vært med på å støtte kanalen fra begynnelsen og er svært glad i Visjon Norge.

 

Margunn har vært støttepartner i 18 år: – Menigheten min

Margunn Thoen Thøgersen er en av de som har vært støttepartner på Visjon Norge helt fra begynnelsen i 2003. Margunn hadde ventet og håpet det skulle komme en kristen TV-kanal. Og så skjedde det. 

 

Da TV Visjon Norge startet sa hun til mannen sin: – Endelig en kristen kanal. Den må vi støtte.

–Og det var han enig i, sier Margunn. 

–Det er mye fint å si om kanalen, forteller Margunn, –men det at Jesunavnet blir opphøyet er nok det viktigste. Kanalen har vært et vitne for så mange rundt omkring i Norges land – og i Skandinavia. Det synes jeg er helt fantastisk, sier hun og fortsetter: 

 

Gråter over det negative

-Jeg synes det er vondt når kristne klager på Jan Hanvold og Visjon Norge.

Hun innrømmer at hun gråter noen tårer når alt det negative kommer, selv om hun vet at motgang er en del av det man må medregne når man vil gjøre noe for Jesus.

Så lyser Margunn opp igjen og sier: – Jeg har vært med hele livet siden jeg var ung. Jeg vokste opp i en kristen familie, var borte en kort stund, vendte tilbake og ble døpt som 14-åring, sier Margunn med et stort smil om munnen. – Da ble jeg herlig frelst og åndsdøpt på en leir. 

 

Ja, hva liker hun best?

Margunn blir litt usikker når vi spør hva hun liker best av det hun ser, fordi «det er så mye bra», sier hun. – God sang og musikk, gode vitnesbyrd, sier hun og lar det henge litt der før hun fortsetter. –Spesielt nå i koronatiden har jo Visjon Norge vært menigheten min, forteller Margunn. 

–Jeg ble enke for to år siden og ble alene. Da har Visjon Norge betydd veldig mye for meg, avslutter Margunn som har vært en av de som har vært med å støtte kanalen helt fra begynnelsen i 2003 og frem til nå, 18 år..