Uke 18: Studio Direkte tilbake med stor bredde.

 

Studio Direkte er tilbake i sin vante form i uke 18 etter en lang priode der fokus har vært Jan Hanvolds 70 års markering. Det blir ikke samme programleder to kvelder på rad av det populære direkte-programmet.

Få også med deg «Månedsmagasinet», spillefilmen «Alison´s Choice», og mye mer. Sendetidspunkt underveis i saken.

Studio Direkte tilbake i kjent stil

Studio Direkte har den siste tiden markert 70-årsdagen til Visjon Norges leder, Jan Hanvold. Men nå er bursdagsfeiringen over, og programmet går over til vante former. Det betyr imidlertid ikke at det blir rolig fra Studio Direkte i tiden som kommer. Det blir syv dager og syv forskjellige programledere, hvorav samtlige inviterer spennende og interessante gjester inn i studio.

Her kommer en oversikt over hva du kan vente deg fra Studio Direkte denne uken:

*Mandag 3. mai er det Randi Filtvedt Johansen som inntar programleder-stolen. Hun får med seg forfatter Kristine Haugen. Se egen sak her.

*Tirsdag får vi et gjensyn med det populære musikkprogrammet «Syng med», Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz er programledere. Så settes det over til «Live fra Bergen» med Bjarte Ystebø og Linn Myhr fra kl. 22. De får besøk av blant andre pastor i Kristent Fellesskap Bergen, Per Arne Gjerde.

*Onsdag 4. mai leder Astri Weber Gellein Laurendz sendingen. Med seg som gjest i studio har hun forfatter Knut Renslemo. Og her skal det handle om kokebok.

*Torsdag 5. mai er Jan Hanvold programleder. Da blir blant annet David Østby gjest. Pinse-veteranen er klar med nok en bok. Også Svein Andersen, leder av Hermon forlag, blir med denne kvelden.

*Fredag 6. mai tar Birger Wroldsen styringen. Han får med seg Kjell Haltorp og Mangor Aanensen som mange vil huske med sang og gitar sammen med Jostein Kirkenes i Misjonsbefalingen.

*Mer informasjon om helgens sendinger kommer fortløpende.

Sjef i Datatilsynet til «Hovedstaden» 

I programmet «Hovedstaden» mandag møter Jan-Aage Torp innflytelsesrike mennesker til en uformell samtale i landets hovedstad. Denne uken er det direktør i Datatilsynet gjennom 10 år, Bjørn Erik Thon (bilde), som er gjest. Han brenner for å ivareta individets rett. Dette engasjementet, og mye mer, får vi vite om mandag 3. mai kl. 19.

Forteller om sin opplevelse med krigen

«Gjensyn på fredag» ser du til fast sendetid, alle fredager kl. 18.

Denne uken får vi et tidligere innslag av programmet «Veien hjem». Med Unni Fredstad som programleder presenteres den sterke historien til Rigmor Johansson (bilde). Hun ble født kort tid etter den tyske bombingen av Namsos 20. april 1940. Denne begynnelsen på livet, definert av krig og elendighet, skulle sette sitt preg på den da unge jenta. Men mer om dette får vi altså lære fredag 7. mai kl. 18.

Månedens oppdatering med Marianne Sandnes

Fredag 7. mai kl. 22 er det tid for et tilbakeblikk på det som har skjedd – og ikke minst en oppdatering på det som kommer. I «Månedsmagasinet» inviterer programleder Marianne Sandnes (bilde) til en orientering om all månedsaktuell aktivitet på TV Visjon Norge.

«Månedsmagasinet er inne i sitt sjette år», og sendes fast én gang i måneden.

Programmet kan du også se ved å klikke deg inn på lenken nedenfor, så snart det er klart.

Sesongpremiere på «Hjertets sang»

Lørdag 1. mai var det sesongpremiere på sangprogrammet «Hjertets sang». Med dette blir det mye nytt og friskt innhold i vente. Denne uken, lørdag 8. mai kl. 18, får vi et møte med Terje Berg, en virkelig veteran i pinse-sammenheng og svært ettertraktet forkynner og bivellærer. Men han er heller ikke ueffen med sang og piano.

Programmet «Hjertets sang» er nå i sjette sesong, og byr på både sang og gode samtaler med den enkelte deltaker. Randi Filtvedt Johansen (bilde) står fortsatt i rollen som programleder.

Film om fosterets reelle verdi

Den siste tiden har retten til selvbestemt abort preget samfunnsdebatten. Flere partier på ytre venstreside ønsker betydelige liberaliseringer av dagens abort-lov. Lørdag 8. mai kl. 23 sender TV Visjon Norge en film om nettopp dette temaet, abort. Den amerikanske spillefilmens tittel er «Alison´s Choice» fra 2015, og har en helt annen oppfatning om det ufødtes livs sanne verdi.

I filmen følger vi den gravide tenåringsjenta «Alison» (Chanel Marriott, bilde) som først blir bevisst på konsekvensene av å velge abort, etter et fysisk møte med Jesus Kristus.

Filmen har 12-års aldersgrense og er tekstet til norsk.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!