Fredag 17. juni kl. 18 får vi et gjensyn med Knut Johansen, under ukens “Gjensyn på Fredag”. 

 

Uke 24: Nytt gjensyn på fredag og konferanse fra Norge IDAG

Under mandagens program av «Hovedstaden» inviteres Jan-Aage Torp til et møte med Saudi-Arabias ambassadør til Norge. Sending fra kl. 19. Få også med deg Norge IDAGs TV-sendte sommerstevne fra torsdag 17. til søndag 20. juni. Sendinger fra kl. 20.

Samtaler med Saudi-Arabias kvinnelige ambassadør

I programmet «Hovedstaden» følger vi pastor Jan-Aage Torp til landets hovedstad, hvor det legges til rette for samtaler med noen av landets største beslutningstakere og tidvis internasjonale størrelser. Som denne uken hvor Torp inviteres til den saudi-arabiske ambassaden for å møte landets ambassadør til Norge, fru Amal Yahya Almoalimi (bilde). Hun er den andre kvinnen fra det arabiske landet som har fått æren av å inneha det tunge vervet – og ble utnevnt i slutten av 2020. Hvilke erfaringer hun har gjort seg i Norge, og mye mer, får vi vite under mandagens program, 14. juni kl. 19:00.

Egen sak om denne sendingen finner du her.

Dette skjer fra «Norge IDAG»

I programmet «Live fra Bergen» får vi en oppdatering på de viktigste hendelser i både inn- og utland, formidlet gjennom et kristent perspektiv. Programledere Bjarte Ystebø og Linn Myhr (bilde) får også med seg ukentlige gjester som formidler sine unike historier og erfaringer. Tirsdag 15. juni kl. 22, under tredje time av kveldens «Studio Direkte», vises sesongens siste program. Men, Norge IDAG, som produserer sendingene, har mye å by på, også etter den tid.

Fra torsdag 17. juni til og med søndag 20. juni i tidsrommet kl. 20 til 23, avholder medie-aktøren sommerkonferanse – direktesendt på TV. Her blir det flere gode talere; deriblant Terje Berg, Steinar Harila, Dag Øyvind Juliussen, Svein Magne Pedersen, Jan Hanvold i tillegg til «husets egne» Anita og Finn Jarle Sæle. Les mer om konferansen i egen sak her.

Demonstrerer Guds kraft

I Programmet «The Supernatural Now” byr den amerikanske programlederen og pastoren på sterk forkynnelse og demonstrerer Guds kraft. Programmet er produsert av Maldonados (bilde) egen menighet, «King Jesus International Ministry». Ukens sendetider på TV Visjon Norge er som følgende:

*mandag 14. juni kl. 06.00

*onsdag 16. juni kl. 19.30

Knut Johansen til «Gjensyn på fredag»

I program-konseptet «Gjensyn på fredag» blir det nye og gamle dokumentarer, fast sendetid kl. 18. Fredag 18. juni følger vi Unni Fredstad i rollen som programleder for dokumentar-serien «Veien Hjem» til Hurum i Asker Kommune for å møte Knut Johansen (bilde). Under oppveksten var det alle former for idrett og fysisk aktivitet, men hovedsakelig fotball som grep hans interesse, noe som med tiden ledet videre til et aktivt engasjement for lokalmiljøet og spesielt ungdomsidretten. Troen på Gud var imidlertid fraværende under oppvekstårene. I kontrast til lidenskapen for en aktiv livsstil, var Johansen ellers lik mange andre ungdommer. For en alkoholrik fest var ofte å foretrekke når ukedagene omsider ble til helg. Men da en av hans kamerater ble radikalt frelst, og brøt med fest-miljøet – og også hans egen mor i godt voksen alder møtte Jesus – fikk også Knut Johansen en sterk intuisjon om at det var på tide å følge i deres fotspor. Dokumentaren er en reprise og i vesentlig grad gjort i Tofte og Klokkarstua.

*Visjon Norge er tilgjengelig på mange plattformer. Vi legger ut bare de siste 6 månedene med Studio Direkte på TV Vision, resten finnes på YouTube.

Dette var noen smakebiter. Fullstendig programoversikt finner du her:
TV-guide

På vår nye web-TV kommer det også stadig nye programmer. Følg med på web-TV: tvvision.noYouTube og app.

Da vil vi ønske deg en strålende uke og Guds velsignelse! Håper vi sees!

PS! Endringer kan forekomme, følg med på Facebook for daglige oppdateringer!