BILDE: Thure Eriksen er tilbake som gjest i Studio Direkte mandag 21. juni og har med seg spennende nyheter.

 

Nå slippes TX Vikings løs igjen – få nyhetene direkte på TV mandag

Det er flere positive nyheter rundt TX Vikings. Det får du høre i Studio Direkte kommende mandag 21. juni. Da kommer Thure Eriksen for å fortelle om den nye bibelskolen, men også om at oppgaver står i kø når pandemi-restriksjonene letter.

 

TX Viking starter opp sin bibelskole «Extreme Disciple Training» den 2. september og vil primært profilere denne i mandagens sending. Men lederen av TX Vikings, Thure Eriksen og Rino Sahlin, vil også snakke om de kommende oppgaver.

Etter at kronoa-pandemien har lagt et lokk på det meste av aktiviteter i snart to år, har myndighetenes lettelser de siste dager ført til lysere utsikter.

 

Kalenderen fylles opp

–Ja, nå står plutselig oppgavene i kø. Fra juli og ut året vil det gå slag i slag, sier Thure Eriksen.

Feriemåneden juli starter egentlig på Lista vest i Agder, under Visjon Norges Campmeeting. Her vil TX Vikings ha show og undervise i Guds ord de tre siste dagene av den store sommerkonferansen (8.-10.7).

–I tur og orden vil vi ha show flere steder i Oslo, men også Tønsberg, Moss, Fredrikstad, Stavanger for å nevne noen, sier Thure Eriksen.

 

Syria og Spania for tur

TX Vikings er også invitert til Syria og Spania i år. Detaljene her er ikke klarlagt.

I Studio Direkte mandag får du også møte ekteparet Margunn Devik Søgaard og Frank Søgaard. Sistnevnte var blant annet med i sommerkonferansen til Norge IDAG sist lørdag, men er altså på plass igjen i TV Visjon Norges studio i Mjøndalen kommende mandag.

Søgård er på trappene med egne programmer på TV Visjon Norge og vil ganske sikkert ha dette med som en nyhet i programmet.

Arne Pedersen er programleder mandag kveld fra kl. 20.00.