BILDE: Teltet er tomt. Folk har reist hjem. Men Jan Hanvold inviterer til en ny periode på Lista fra 20. juli.

 

Camp Meeting forlenges. Ny start tirsdag 20. juli – ingen påmelding

Camp Meeting på Lista ble avsluttet lørdag 10. juli. Skjønt, det er ikke helt sant. For arrangementet får en ny start tirsdag 20. juli. – Vi kan se tilbake på en vellykket første periode, og jeg føler veldig sterkt at vi må fortsette, sier Jan Hanvold.

 

Lederen av Visjon Norge antydet flere ganger under den nylig avsluttede perioden at det kunne bli en forlengelse. Hvis «tørsten og hungeren etter mer av Gud er til stede», som han uttrykte det.

Og slik blir det. To av de som skal tale under neste periode er Annie Schaug og pastor i Troens Ord Haugalandet Glenn Wiik. Også Kjell Elvis har lovet å være til stede med sin sang. Det samme har lovsangsteamet til Zion Vanse bekreftet.

-Jeg føler en veldig nød for det som er forestående, ikke minst valget til høsten. Vi kan ikke gå i dvale nå, sier Jan Hanvold og fortsetter: – Ingen vet hvor vinden kommer fra, eller hvor den går hen. Vi bare hører den suser. Det er litt sånn jeg føler det nå.

Den kommende uken, altså fra mandag 12. juli, blir det en egen bønneperiode på Zion Vanse.

-Forbønn for den nye perioden med Camp Meeting, er viktig, sier Jan Hanvold.

 

Varierte og sterke talere

Mange har latt seg begeistre av den nylig avsluttede perioden på Lista Flypark. Møtene har vært åndsfylte og talene har vært varierte og sterke. Det varierende været hadde tydeligvis ingen innvirkning på fremmøtet.

Begge hovedmøtene pr. dag fra 1. til og med 10. juli har vært TV-sendt og det er meningen at man vil gjenta samme program fra tirsdag 20. juli. Den andre perioden vil vare frem til og med søndag 25. juli.

-Det betyr at den planlagte Albania-aksjonen vil bli utsatt en uke, sier TV-leder Gawdat Mtrious. – Vi har nå reorganisert oss, utstyret vi brukte under første del av Camp Meeting blir rigget opp igjen og nytt mannskap vil være på plass for å formidle de nye møtene som er på gang, sier TV-lederen.

 

700 forhånds-registrerte

-Vi hadde veldig bra oppslutning fra 1. til og med 10. juli, forteller Jan Hanvold. – Det var 700 forhånds-registrerte i denne perioden. Da har vi ikke regnet med de som kom kun til enkeltmøter. Vi hadde opp mot 500 mennesker på en del av møtene, mener Hanvold.

Det blir ingen påmelding til de forestående møtene. Nå er det bare å møte opp til hvert enkelt arrangement.

Muligheten for overnatting på Lista Flypark er som forrige gang, fullt mulig. Men da gjelder det å ta kontakt direkte for påmelding.

 

For booking av rom:

Ring direkte til Lista Fly- og Næringspark tlf.: 3839 0307. 

Her får du beskjed om hva som er ledig. Du kan samtidig bestille måltider om det er interessant.

Også de som skal benytte campingen, eller har bobil/vogn, henvender seg samme sted.

 

Adressen til området er:

Lista Fly- og Næringspark, Nordveien 277.