BILDE: På Hallingskarvet Hotell og konferansesenter inviteres det nå til «Fjellsang» – både for fysisk oppmøte og den som ønsker å følge med fra TV.

 

Fjellsang, nytt tilbud fra Hallingskarvet – på TV

Dagene torsdag 9. til søndag 12. september inviterer Visjon Norge til «Fjellsang» på Hallingskarvet Hotell og konferansesenter i Sudndalen i Hol Kommune, og hele arrangementet blir sendt på TV! Følg med fra kl. 20 alle dager.

 

– Det er stor interesse for å oppleve fjellet nå på høsten, og det er godt med påmeldinger, forteller møteleder Astri Weber Gellein Laurendz, som håper på at flest mulig velger å stille fysisk opp til arrangementets dager.

 

Sosialt samvær, gode turer og ikke minst å oppleve fjellets skjønnhet i høstens farger, er ifølge Astri for mange alle gode grunner til å sette kursen retning Hallingsskavet.

–Det er en opplevelse å reise på fjellet for å søke Gud, ha godt fellesskap og gå turer, samt oppleve en flott lovsangskveld med Misjonsbefalingen, forteller hun.

 

Ut i naturen

Det er ikke lagt opp til møter og samlinger på dagtid. Da gis det heller mulighet for skjønne turmuligheter i den norske fjellheimen. Det er planer om å arrangere en tur til Fagerdalen, med muligheter for servering. På menyen finnes blant annet rømmegrøt og vafler.

Det er også gode muligheter til å oppleve kulturlivet i bygda. Det blir et stort treff i Hol Kommune med salg av kortreist lokal mat og mye annet som kan være av interesse.

Etter at frokosten er servert, oppfordres folk til å smøre med seg mat og komme seg ut i naturen. Hvis ikke er det også muligheter for å heller bruke tiden innendørs til sosialt samvær eller annen hygge.

 

Storsamling på kvelden

–På kvelden samles vi med skjønn sang og musikk, men også forkynnelse, vitnesbyrd og ikke minst den gode samtalen med arrangementets gjester, som kommer fra alle landets kanter. Det blir også muligheter for bønn rundt spesielle temaer og rett og slett muligheter til hygge, forteller Astri Weber Gellein Laurendz som sammen med Jan skal lede kveldsamlingene i kjent stil.

 

–Vi får også med oss Hege og Juan Carlos Valencia. Hege er en fantastisk kunstner og er selv en som elsker naturen. Hege skal etter planen både synge og male for publikum. På dagtid legger Hege til rette for en koselig stund hvor hun lager takke, svele og stemning rundt en kaffekopp. Der skal hun også dele fra sine opplevelser med Gud i naturen, legger Astri til.

 

Tilrettelegges for TV

Astri forsikrer om at det også blir tilrettelagt for et solid TV-opplegg med gode innslag om felleskap og hygge rundt bålplassen. For den som deltar som publikum fra stua, orienteres det om at det planlegges sendinger fra kl. 20 til 23, altså under vanlig «Studio Direkte»-tid.

 

P.S. Det er tidligere blitt annonsert at Randi og Hjalmar Johansen skal delta under arrangementet, men de har blitt forhindret, forteller Astri. Hun mener dette ser ut til å bli et begivenhetsrikt arrangement likevel.