Uke 41: Kristen sang hele uken, undervisning fra KG Larsson og «Forfulgt 2021»

I tirsdagens direktesendinger 12. oktober fra kl. 20 settes kristen sang som kveldens tema, både i «Syng med» og «Live fra Bergen». Lørdag 16. oktober kl. 18 får vi en helt ny episode med «Hjertets sang».

 

Få også med deg premieren på undervisningsserien med KG Larsson om Apostlenes gjerninger torsdag 14. oktober kl. 18.00 og konferansen «Forfulgt 2021» fra Visjon Norges sendepartner «Åpne Dører» søndag 17. oktober kl. 20.

Hovedstaden med biskop Helga Haugland Byfuglien

Mandag 11. oktober kl. 19.00 er Jan-Aage Torp tilbake i programmet «Hovedstaden med Pastor Torp». Denne uken får vi en tidligere episode som ble vist i forbindelse med Reformasjonens 500-årsjubileum. Da var biskop Helga Haugland Byfuglien gjest. De to møttes til samtale i Kirkens Hus i Oslo om Reformasjonens store sannheter.

Kristen sang og musikk blir tema tirsdag kveld

Tirsdag 12. oktober er kristen sang og musikk kveldens store tema på TV Visjon Norge. Først ut er programmet «Syng med» fra kl. 20. Her stiller som vanlig Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz (hovedbilde) som programledere. Underveis i programmet byr de på «den gode samtalen». I ledelsen for kveldens musikalske innslag får vi Jostein Kirkenes og «Misjonsbefalingen».

Fra kl. 22 settes det over til programlederne Bjarte Ystebø og Linn Myhr i «Live fra Bergen». Denne uken er lovsangslederen i Filadelfiakirken Oslo, Vetle Jarandsen, ukens gjest. Han har gjort seg kjent som produsent for noen av Skandinavias mest kjente kristne sanger, deriblant «Stor er din trofasthet» og «Overvant døden». Se tidligere programmer av «Live fra Bergen» ved lenken nedenfor.

K.G Larsson underviser om Apostlenes gjerninger

Den svenske forkynneren K.G Larsson tok førsteplassen på listen over Visjon Norges mest populære programmer på nett da han i fjor kom ut med undervisningsserien «Når Jesus kommer». Nå er han tilbake med nytt undervisningsprogram på totalt 19 episoder om den femte boken i Det nye testamente, Apostlenes gjerninger. Premiere torsdag 14. oktober kl. 18.00.

Programmet er allerede nå tilgjengelig i sin helhet fra Vision Sveriges sider på strømmetjenesten Tvvision.

Ny episode av Hjertets sang

Forrige lørdag fikk vi premieren på syvende sesong av musikkprogrammet «Hjertets sang». Denne lørdagen 16. oktober er programleder Randi Filtvedt Johansen (bilde) tilbake med en helt fersk episode. I dette programmet får vi forskjellige artister som byr på unike kristne sang-toner. Nye episoder sendes over kommende lørdager med fast sendetid fra kl. 18.

Konferanse fra Åpne Dører

Søndag 17. oktober under sendetiden til «Studio Direkte» fra kl. 20, utgår kveldens ordinære direktesending. I stedet får vi et opptak fra den årlige konferansen «Forfulgt», arrangert i september av Visjon Norges sendepartner «Åpne Dører». Her rettes søkelyset mot situasjonen til forfulgte kristne rundt om i verden. Hovedtaler er britiske Ron Boyd MacMillian (bilde) med over 40-års erfaring gjennom stiftelsen. Få også med deg resten av konferansen som sendes påfølgende to søndager i tidsrommet kl. 18 til 20.