BILDE: Lørdag 30. oktober kl. 23 sender TV Visjon Norge den amerikanske spillefilmen «If You´re Gone» med Masey McLain og Oscar Mansky i hovedrollene.

Få med deg «If You´re Gone»: –Anbefaler alle å se denne filmen

Lørdag 30. oktober kl. 23 blir det ny film-kveld på TV Visjon Norge. Da ser du den amerikanske spillefilmen «If You´re Gone» fra 2019. Og det er en film som blir anbefalt alle å ta en titt på.

 

–Dette er en utrolig sterk film jeg vil anbefale alle å få med seg, sier programkoordinator Maureen van den Bogaardt med klar stemme.

 

Kjæresten sporløst forsvunnet

Vi følger Lillian White (Masey McLain) som opplever at kjæresten Brad Lee (Oscar Mansky) sporløst forsvinner samme kveld som deres felles avslutningsfest for fullført videregående skole avholdes. Lillian gir aldri opp håpet om å finne igjen sin store kjærlighet. Men for å komme til bunns i saken er det ikke bare et praktisk søk som må gjennomføres, men også et søk i troen.

 

Tilbys gjennom «New Faith Network»

Også denne gangen er det takket være Visjon Norges samarbeid med den nederlandske strømmetjenesten «New Faith Network» at kanalen kan tilby denne spillefilmen for sitt publikum. Om filmen skulle gi mersmak minnes det om at det finnes et bredt utvalg lignende kristne filmer tilgjengelig fra deres nettsider.