BILDE: Sangerinnen Sissi Kringlebotn er godt likt blant publikum på TV Visjon Norge. Nå byr hun på mer sang og stemning, direkte fra programmet «Syng med» neste tirsdag.

Syng med: Sissi Kringlebotn kommer tirsdag

Tirsdag 26. oktober er det klart for et nytt program av «Syng med» på TV Visjon Norge. Da blir evangelist og sanger Sissi Kringlebotn ukens artist. Sissi er godt kjent for kanalens seere og vært med ved en rekke arrangementer med sin sang.

 

– Det er en god grunn til at vi minner publikum ganske tidlig på denne kvelden 23. oktober. Her er det mye å glede seg til, forteller redaksjonsleder David Sagen.

 

Godt kjent for publikum

Sissi Kringlebotn lykkes på mange arenaer. Av yrke er hun grunnskolelærer, og av engasjement er hun både en brennende evangelist og en person som er politisk aktiv. Hun er også svært opptatt av Israel, noe som har satt sitt preg på deler av artistens musikkutvalg. For Visjon Norges publikum er hun nok likevel best kjent for sine mange musikkvideoer som stadig sendes på kanalen under «Studio Direkte» programmene på kveldstid.

Men denne kvelden kommer hun for å by på levende musikk, direkte fra scenen i «Visjonskafeen».

 

God stemning og musikk hver andre tirsdag

I musikkprogrammet «Syng med», som sendes hver andre tirsdag på TV Visjon Norge, er det stadig kjente og ukjente gjeste-artister som tilrettelegger for god stemning med sang og musikk. Dette i tillegg til sanger og gitarist Jostein Kirkenes – i spissen for «Misjonsbefalingen», som siden januar i år har vært «fast innslag» ved programmet. Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz er programledere.

 

Oppfordres til å komme som publikum

Dem som har mulighet til å delta som publikum anbefales på det sterkeste å benytte muligheten. Det er ingen krav til påmelding. «Visjonskafeen» befinner seg på Drammen Travbane, cirka 10 minutter fra Drammen sentrum.

Ta kontakt med Visjon Norges sentralbord på tlf. 32 21 13 00 for mer informasjon.