BILDE: Programlederne for «Ettermiddag med Martin Engamo og Gunnhold Aksnes Kristiansen» på Radio 3,16 blir kveldens gjester i «Live fra Bergen».

«Live fra Bergen» i kveld: Gjester populære programledere fra Radio 3,16

 

I kveld er «Live fra Bergen» tilbake med nytt program. Denne gangen er de to populære programlederne Gunnhild Aksnes Kristiansen og Martin Engamo fra Radio 3,16 som er ukens gjester. Få med deg sendingen fra kl. 22 på TV Visjon Norge!

 

Sammen leder de radioprogrammet «Ettermiddag med Martin Engamo og Gunnhild Aksnes Kristiansen» på den kristne radiokanalen som drives av pinsemenigheten Filadelfia Kristiansand. Programmet beskrives av dem selv som «et lettbeint og jovialt program, med håp om å spre glede til de som hører på», til avisen Norge IDAG. Hver eneste dag fanger konseptet oppmerksomheten til 20.000 lyttere.

 

Formidler troen på Jesus

Begge programlederne, som sammen har ledet programmet alle ukedager fra kl. 15 til 17 siden 2018, forteller til Norge IDAG at programmet skal være et lettfattelig og avslappet hverdagsprogram. Likevel er de to svært bevisste på programmets profil:

–Vi tror videre at ved å peke på Jesus i en tid som denne, gir det oss mange grunner til å smile, og til å være takknemlige, forteller programleder-paret i fellesskap til avisen.

 

Nominert til «Prix Radio»

I 2020 fanget de også oppmerksomheten til den høytidelige prisutdelingen «Prix Radio», arrangert av Foreningen Radiodager. Kåringen er beskrevet som norsk radiobransjes svar på «Oscar-utdelingen”. Her ble programmet nominert til «årets sendeflate» blant alle landets nærradioer.

 

Gjester hos programleder Linn Myhr

Kristiansen og Engamo kommer som gjester i studio hos programleder Linn Myhr. Vanligvis leder hun «Live fra Bergen» sammen med Bjarte Ystebø. Han befinner seg for tiden på andre siden av Atlanteren i USA, blant annet for å dekke arrangementet «Evangelism Bootcamp» i delstaten Florida, hvor evangelister forberedes til å reise ut i verden for å spre evangeliet. Ystebø returnerer til sin faste rolle som programleder så snart han er tilbake på norsk jord.