BILDE: Gøril Kristoffersen og Terje Kingsrød leder «Midt på dagen» fra Mediadagen kommende fredag.

«Midt på dagen» sender direkte fra Mediadagen fredag

Programmet «Midt på dagen» forflytter studio fra Visjon Norges hovedbygg og noen hundre meter lenger bortover mot sentrum av Mjøndalen kommende fredag. Anledningen er Mediadagen som hvert år arrangeres av den kristne TV-kanalen.

 

«Mediadagen» er primært et arrangement der Visjon Norges sendepartnere er invitert. Her kommer alle som har en rolle for TV Visjon Norges programkonsept.

Hele fredagen er satt av til arrangementet som inneholder en rekke foredrag, presentasjoner og faglige seminarer.

-Vi er opptatt av tre ting med dette arrangementet, sier TV-leder Gawdat Mtrious. – Det første er fellesskap og det å bygge et familiært nettverk med sendepartnerne. Og for det andre – faglig inspirasjon. Og det tredje handler om en åndelig inspirasjon. I den anledning vil David Østby holde en tale, sier Mtrious.

 

En hel dag til sendepartnerne

Men direkte-sendingene kan ikke hvile selv om Visjon Norge EN dag i året vier en hel dag kun til sendepartnerne. Programmet «Midt på dagen» går sin gang fra klokken 12 til 14 og flytter studio til Misjonskirken Betel i Mjøndalen der arrangementet finner sted.

Programmet ledes av Gøril Kristoffersen og Terje Kingsrød.

-Vi gjorde noe tilsvarende i høstferien tidlig i oktober, sier Kingsrød. – Da hadde vi forflyttet oss til Hallingskarvet og opererte sendingen med ganske enkle midler. Men det gikk fint og vi gleder oss til å gjøre ting litt annerledes igjen, sier han.

Det skal i hvert fall ikke mangle på intervjuobjekter denne dagen.

«Midt på dagen» sendes altså direkte i beste lunsjtid – både på radio og TV.