Uke 47: Ny kveld med «Syng med», og sendepartner formidler sterkt vitnesbyrd

Denne uken er det mye å glede seg til: Få blant annet med deg en ny og frisk direktesending med «Syng med». Se også artisten Hege Tveito Valencia dele sitt sterke vitnesbyrd i samtale med Pastor Bjørn Thore Friberg fra GKS.

Dr. Hans Aage Gravaas i «Hovedstaden»

I programmet «Hovedstaden med Pastor Torp» følger vi Jan-Aage Torp til landets hovedstad. I hvert program legger han til rette for gode samtaler med noen av landets største beslutningstakere. Pastorens hensikt bak det hele er å bygge broer gjennom dialog.

Denne uken sendes andre del av Torps samtale med misjonsgeneral og leder for bevegelsen NORME, dr. Hans Aage Gravaas. Han forteller om misjonens store perspektiver og trender, men ikke mist om misjonens oppdrag som ligger fast i tid. Samtidig er han tydelig på at nye generasjoner selv må gripe visjonen og kallet i sin samtid.

Se denne episoden mandag 22. november kl. 19.00, eller allerede nå på Tvvision.no.

Få med deg tirsdagens «Syng med»

Hver andre tirsdag sender TV Visjon Norge det populære direktesendte programmet «Syng med». Denne uken blir intet unntak. Med Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz som programledere legges det til rette for «den gode samtalen». Jostein Kirkenes (bilde) og resten av gjengen som inngår i «Misjonsbefalingen», byr på frisk kristen sang og musikk. Se dette programmet tirsdag 23. november kl. 20.00. «Syng med» sendes i sendetiden til «Studio Direkte». Tidligere «Studio Direkte-programmer finnes fritt tilgjengelig på nett.

Pastor Bjørn Tore Friberg møter Hege Tveito Valencia

Menigheten Grenland Kristne Senter er en av Visjon Norges sendepartnere. Med pastor og programleder Bjørn Tore Friberg inviteres det til gode intervjuer med kristne mennesker som engasjerer seg på ulike vis. Denne gangen er det artisten Hege Tveito Valencia (bilde) som tar plass i studio foran kamera. Hun forteller sin sterke frelseshistorie, en histroie som satte henne fri for frykt og angst.

Se denne episoden onsdag 24. november kl. 19.00. Tidligere programmer fra GKS finner du nedenfor. 

Dekker ukens viktigste nyhetssaker

Torsdag 25. november kl. 23.00 sender TV Visjon Norge sin ukentlige nyhetssending. Med programleder Trine Overå Hansen (bilde) får du en oppdatering på ukens viktigste saker med relevans for kristenfolket.

Dette er én av flere direktesendinger med fast sendetid på kanalen. Det minnes om at «Studio Direkte» sendes daglig fra kl. 20.00. Her serveres gode intervjuer, fine innslag og frisk musikk. Tirsdager til fredager i tidsrommet kl. 12.00 til 14.00 ser du «Midt på dagen». Også her blir det mye av det samme gode innholdet som på kveldstid, men med et noe mer ungdommelig preg. Konseptet er tilpasset både radio og TV.

Tidligere nyhetssendinger fra TV Visjon Norge er fritt tilgjengelig på nett.

Formidler historien til Carl-Gustaf Severin

Fredag 26. november kl. 18.00 ser du til fast tid programkonseptet «Gjensyn på fredag». Denne gangen er det misjonær og evangelist Carl-Gustaf Severin (bilde) det skal handle om. Severin er best kjent for sitt 25 års lange engasjement i det tidligere Sovjetunionen, hvor han forkynte evangeliet for tusenvis av mennesker. Men i dette programmet tar vi turen til Uppsala i Sverige, til Livets Ord og til Severin privat, for å få gjenfortalt dette store arbeidet. Serien er en del av dokumentar-serien «Kjemper i Guds rike».

Denne kvelden vises det første av totalt fem programmer. Produsent er Alf Henning Fredstad.