BILDE: Lise Josefa Kristoffersen får meg seg flere dyktige sangere og musikere tirsdag kveld under «Syng med». Sendestart kl. 20.00

Lisa Josefa Kristoffersen leder tirsdagens «Syng med»

Tirsdag 22. november er det duket for en ny direktesending fra det populære musikkprogrammet «Syng med». Akkurat denne kvelden erstatter sangerinnen Lise Josefa Kristoffersen Jostein Kirkenes med team.

 

–På grunn av sykdom er dessverre Jostein Kirkenes og resten av Misjonsbefalingen tvunget til å holde seg hjemme denne kvelden. Derfor er det altså Lise som stepper inn som leder for kveldens sang og musikk, forteller prosjektleder Arnfinn Mygland.

Samlet sett bekrefter han at det blir et innholdsrikt program å vente seg, selv om det blir noe annerledes enn «normalen».

 

Får med seg flere gode artister

Kristoffersen skal fremføre totalt åtte låter denne kvelden. Det skal også Ole Bjørn Saltnes og Magne Bregård  m/team. Til felles blant de alle er at det alltid blir god stemning i Visjon Norges innspillingslokaler når nevnte artister bidrar med sang og toner.

 

Åpent for publikum

Sendingene åpner også opp for publikum i salen. Her er det bare å møte opp til innspillingslokalene som er plassert på «Visjonskafeen» ved Drammen Travbane. Oppmøte én time før sending, altså kl. 19.00.

 

«Syng med» hver andre tirsdag

«Syng med» ser du på TV Visjon Norge hver andre tirsdag fra kl. 20.00, og ledes av programledere Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold.