BILDE: Ekteparet Fredrik og Gunn-Britt Grøvan står i fronten for den norske korona-håndteringen, og er årets første gjester i «Live fra Bergen». Foto: Privat

Ektepar i front for pandemi-håndteringen, årets første gjester i «Live fra Bergen»

 

Fredrik og Gunn-Britt Grøvan er første gjester i sesongpremieren av «Live Fra Bergen» tirsdag. De står begge i fronten for den norske korona-håndteringen. Programleder Bjarte Ystebø er selv satt i karantene, og setter sønnen Joel inn som vikar.

 

Få med deg denne sendingen tirsdag 11. januar fra kl. 22.00, det vil si rett etter «Syng med», som også har sesongpremiere samme kveld. Les egen sak her.

 

Aktuelle gjester

Fredrik Grøvan er ansatt som smittevernsoverlege ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen. Han får med seg sin kone, Gunn-Britt, som er enhetsleder for smittesporing og korona-telefon i Bergen kommune.

–De står jo begge i midten av pandemi-håndteringen, og er derfor spesielt aktuelle for oss, forteller Bjarte Ystebø.

–Vel å merke at de også er et kristent ektepar som går i Salem Misjonskirke her i Bergen, legger han til.

 

Klar for ny sesong

«Live fra Bergen» er nå tilbake til sin faste sendetid tirsdager fra kl. 22.00 på TV Visjon Norge. Det er Bjarte godt fornøyd med, selv om han selv blir sittende hjemme i karantene på selve sesongpremieren. Han leder vanligvis programmet sammen med Linn Myhr. Det blir i stedet sønnen, Joel, som inntrer som hans vikar tirsdag kveld. Han har ledet programmet også en gang tidligere.

–Det har vært deilig med en lengre julepause. Samtidig er det veldig fint at vi på ny er i gang med produksjonen, forteller Bjarte, som for en gangs skyld selv kan følge sendingen fra eget hjem.

 

Om Live fra Bergen

«Live fra Bergen» produseres ukentlig av Visjon Norges sendepartner Norge IDAG og holder oss oppdaterte med relevante nyheter og historiske begivenheter i både inn-og utland. Her blir publikum også kjent med nye og varierte gjester med sterke fortellinger. Sist, men ikke minst inkluderer programmet fast Guds Ord. Tidligere sendinger av «Live fra Bergen» er fritt tilgjengelig fra tvvision.no.