BILDE:Manfred Schimmelpfennig er en av de erfarne foredragsholderne som bidrar under Israel-helgen i februar. Her under et tidligere opptak til Israelkanalen.

 

Israelkanalen inviterer til Israel-helg på Hallingskarvet Fjellstue

Dagene torsdag 17. til og med søndag 20. februar inviterer Israelkanalen til «Israel-helg» på Hallingskarvet Fjellstue. Med Bibelsk arkeologi som tema blir det spennende seminarer i ledelse av to erfarne foredragsholdere.

 

–Viveka Pontén og Manfred Schimmelpfennig har begge deltatt i programmer på Israelkanalen tidligere. Denne gangen får vi bedre tid til å bli kjent med dem og høre deres opplevelser og oppdagelser i bibelsk terreng, skriver leder for Israelkanalen, Håkon Sengsvoll.

 

Seminarer om Bibelsk arkeologi

Slik er planen for helgen:

Programmet begynner med middag kl. 18.00 på torsdagen. Samme kveld kl. 19.30 blir det introduksjonsseminar med Manfred Schimmelpfennig om fagfeltet Bibelsk arkeologi. Fredag og lørdag er det seminarer kl. 10.00 og kl. 19.30. Fredag forteller Viveka Pontén om sine reiser på Sinai-halvøya og i Saudi Arabia på jakt etter spor fra israelittenes utvandring fra Egypt. Lørdag forteller Manfred Schimmelpfennig om israelittenes inntog i Løfteslandet og funn fra Jerusalem. Siste seminar er på søndag kl. 10.00

 

Pris og påmelding

Totalpris per person er kr 1800,-. Det dekker opphold og alle måltider, inklusiv frokost lunsj og middag. For påmelding, ta kontakt med Hallingskarvet Fjellstue på tlf. 917 53 585.

Det oppfordres samtidig til å aktivt benytte fritiden på ettermiddagene til å for eksempel ta seg en skitur i skjønne naturomgivelser. Sengsvoll opplyser om at det finnes preparerte skiløyper og alpinanlegg i nærområdet til Hallingskarvet Fjellstue.

 

 PS. Seminarene sendes ikke på TV.