BILDE: Kjell Haltorp (t.v.) og Birger Wroldsen i kjent positur, klar for nye opptak til «Det står i Bibelen».

 

Wroldsen og Haltorp med ti nye episoder om Bibelens helter

Birger Wroldsen og Kjell Haltorp er begge kjente skikkelser på TV Visjon Norge. Som programledere, men ikke minst som undervisere. Tidligere denne måneden var de i gang med opptak av fem episoder om Bibelens helter. Nå blir det fem episoder til.

 

–Vi begynte på denne sesongen før jul. I de nye programmene er tema Bibelens helter. Nå fortsetter vi med fem nye programmer. Vi tar for oss Moses, David, Enok, Josva for å nevne noen, forteller Birger Wroldsen.

Programmene blir en del av undervisningsserien «Det står i Bibelen», som består av rundt 80 episoder. Her tar de to for seg mangfoldige temaer fra Guds ord. Denne gangen handler det altså om de store heltene vi finner i Bibelen.

 

–Et privilegium å jobbe med Haltorp

Birger Wroldsen understreker betydningen av det å undervise om Bibelen. Samtidig er han godt fornøyd med sin samarbeidspartner.

–Det er et privilegium å sitte sammen med Kjell Haltorp for å ta for seg bibelske temaer. Han har en utrolig fartstid og erfaringer fra Guds ord og åpenbaringer, sier Wroldsen.

 

At de to kjenner hverandre godt fra før har sine fordeler, mener han:

–Vi har jobbet sammen i flere år. Det gir en kjemi i samtalen som gjør at vi sammen klarer å formidle noe på en lett tilgjengelig måte for folk. Samtidig bevarer programmene dybde. Derfor er programmene noe for både den nyfrelste og den som har vært frelst i mange år.

 

Fem første episodene vises nå

Opptakene av de nye fem programmene startet den 25. januar, og vil etter hvert være sendeklare.

De fem første programmene om Bibelens helter, som ble gjort i starten av januar, er ferdigproduserte og sendes fortløpende under «Det står i Bibelen» sin sendetid på TV Visjon Norge. Sendetid tirsdager kl. 18.00 med reprise onsdager kl. 11.00.

«Det står i Bibelen» er også tilgjengelig på tvvision.no.