BILDE: Rebecca Friedlander er aktiv på mange fronter. Men motivasjonen er alltid den samme: Å spre Guds ord. Kommende mandager kl. 16.00 får hun gjøre nettopp det på TV Visjon Norge.

 

Følg Rebecca Friedlander i to programserier HVER mandag

Rebecca Friedlander er både filmskaper, fotograf, forfatter og forkynner. Hun har opp igjennom årene hatt flere programserier på TV Visjon Norge der hun på ulikt vis deler Guds kjærlighet. De neste seks ukene får vi et gjensyn med programmet «Thin Places». Etter det starter den helt nye serien «Divine Adventures».

 

I «Thin Places» følger vi amerikanske Friedlander med til De britiske øyer. Der får vi en skikkelig innføring i keltisk vekkelseshistorie fra det 5. århundre til og med 1900-tallet. Men dette programmet fokuserer ikke utelukkende på fortiden. Friedlander underviser også om hvordan historiske guddommelige sannheter fortsatt er like relevante i dag.
Mandag 2. mai kl. 16.00 ser du første av totalt seks deler av dette programmet. Resten av delene vises påfølgende fem mandager til samme tid.

 

Etter det ser du den nye serien «Divine Adventures»
Det til samme tidspunkt, altså mandager kl. 16.00. I dette programmet tar Freidlander på nytt utgangspunkt i gamle bibelske sannheter for å undervise publikum om hvordan en bedre organiserer livet sitt. Ifølge hun selv kan man forvente en «revolusjonær endring i bønnelivet, dypere intimitet med Gud, bedre balanse mellom jobb og fritid, bedre forhold med sosiale relasjoner og mer». Her er det altså lite å si på Friedlanders forventninger til eget konsept.

 

Om Rebecca Friedlander
Som allerede nevnt er dette en kvinne som balanserer mange yrkestitler. Hun har også vært aktiv som reisende forkynner i snart to tiår. Hun er opprinnelig fra den amerikanske delstaten California. Av utdanning har hun en bachelorgrad i kristen kreativ kunst.