BILDE: Ture Eriksen i kjente omgivelser. Lederen av TX Vikings leder konferanse i Fredrikstad helt i starten av august. Det er store forventninger til dette arrangementet som avslutter en sterk sommerperiode på to måneder.

 

Sommeren på TV Visjon Norge: Her er noe av det som skjer

TV Visjon Norge er vel bevandret i store direktesendte konferanser. Og det blir en del av det også de nærmeste ukene. Fra pinse, helt i starten av juni til starten av august, byr som vanlig på mange kristne arrangementer. Her er noe å merke seg.

 

JUNI: 3.- 5: PINSESTEVNE, LISTA: Det inviteres til pinsestevne på Vestheim, det vil si hovedbygget på Lista Flypark. Det blir ett møte fredagen 3. juni og to møter både 4. og 5. juni. For TV-seerne er det kveldsmøtene, hver kveld kl. 20, som gjelder. Sendingene varer to timer og 30 minutter. Dette blir en forsmak på det storstevnet som skal holdes i juli (se egen sak på denne websiden), nemlig Camp Meeting.
.JUNI: 9.—12: SOMMERSTEVNE NORGE IDAG: Det tradisjonsrike sommerstevnet til avisen «Norge IDAG» blir i år delt inn i to helger etter hverandre. Først «Sommerkvelder fra Norge IDAG» fra torsdag 9. til søndag 12. juni. Det blir fire kvelder med tre timers direktesending på TV Visjon Norge fra kl. 20. Bjarte Ystebø og Linn Myhr kommer til å lede disse kveldene. De har med seg en rekke gjester som vi skal komme tilbake til ved en senere anledning.

 

Tilbake til Bildøy etter pandemien
Uken senere, fredag 17. til søndag 19. juni arrangeres så «Norge IDAG» sin tradisjonelle generalforsamling og åpne sommerstevne på Bildøy Bibelskole på Sotra utenfor Bergen. Dette blir ikke TV-sendt.
JUNI: 23.- 26.MISJONSBEFALINGENS SOMMERSTEVNE fra Sion Molde. Følgende talere: Mangor Aanensen, Halvard Hasseløy, Pastor Albert og Sebastian Stakset.. Sendestart på TV kl. 20 med unntak for 25. juni, da er sendestart kl. 22.00.
JUNI: 25: 25: THE SEND, TELENOR ARENA: Dette blir en mega-produksjon og «event» i stor skala. Sendetid er satt til 10 timer sammenhengende, alt direkte. For første gang blir opplegget en samproduksjon mellom TV Visjon Norge og Kanal 10. Det ventes tusenvis av mennesker til Telenor Arena og arrangementet vil nå ut internasjonalt
JUNI:/JULI: 30. – 3: juli: «Den internasjonale kristne ambassade, avdeling Norge» (IKAJ) arrangerer sitt årlige sommerstevne, denne gang på Dal gjestegård ved Horten. Sendestart alle dager kl.20
JULI: 8.-24.: CAMP-MEETING. Arrangør er Visjon Norge og Zion Vanse. Arrangementet så dagens lys i fjor. Det ble en suksess som gjorde at arrangementet fikk en ekstra uke enn det som var planlagt.
I år har man bestilt større telt på Lista Flypark og samtidig tidfestet over to uker sammenhengende med kristen forkynnelse, sang og fellesskap. Kveldsmøtene starter som vanlig kl. 20 på TV. (Se egne saker på denne websiden).

 

For første gang på sommerstevne i Grimstad
JULI: 28..-31.: juli For første gang skal TV Visjon Norge i år sende fra sommerstevnet til «Ordet og Israel». Det foregår i Grimstad hvert år. TV-sendingene starter kl. 20. «Ordet og Israel» er en av de ferskeste sendepartnerne til Visjon Norge med egne produserte programmer på kanalen. Stedet for sommerstevnet er ved bibelskolen rett utenfor Grimstad.
AUGUST: 4.- 6: TX VIKINGS-KONFERANSE i Fredrikstad. De sterke herremenn med de sterke historiene slår virkelig på stortromma i Fredrikstad disse dagene. På dagtid er det Stortorvet i byen som gjelder, med «stunts», vitnesbyrd, sang fra kjente artister og stor oppmerksomhet. Ture Eriksen, leder av TX Vikings, ser frem til en fantastisk periode i Fredrikstad. De TV-sendte kveldsmøtene starter kl. 20.00 og holdes i Filadelfia Fredrikstad.
PS: I tillegg til alle konferanser og direktesendinger vil TV-guiden til Visjon Norge være full av andre godbiter i den samme perioden. Sjekk TV-guiden på denne websiden.

BILDE: Bjarte Ystebø og Linn Myhr, kjent fra «Live fra Bergen», leder sommersendingene fra «Norge IDAG» i starten av juni.

BILDE: Alv Magnus kommer tilbake til Camp Meeting på Lista også i sommer.