Fra venstre til høyre: Programledere Gøril Kristoffersen, Irene Andersson og TV-leder for Visjon Norge Gawdat Mtrious er på plass i Telenor Arena.

 

THE SEND inntar Telenor Arena -12 timers TV-sending i ett strekk

Begivenheten er en samsending mellom de to kristne TV-kanalene i Norge. Selve arrangementet sendes direkte begge steder, men kanalene har hvert sitt studio. «The Send» vil by på en 12 timer lang kristen «happening» som går fra kl. 10 til 22.

Du kan også følge sendingen gratis på nett her!

 

-Det blir en radikal forandring i sendeskjemaet denne dagen 25. juni, sier TV-leder på Visjon Norge Gawdat Mtrious. Vi rydder alt annet til side mellom kl. 10 på formiddagen og vi slutter det hele kl. 22 på kvelden.
«The Send» er en ungdomsbevegelse og går du inn på hjemmesiden http://thesend.no vil du få hele bakgrunnen og formålet med denne storstilte satsingen. Her finner du også hele talerlisten for 25. juni.
Andreas Nordli, leder av «Ungdom i oppdrag» her til lands blir en av talerne på begivenheten i Telenor Arena. «The Send» representerer mye av de samme tankene som «Ungdom i oppdrag» – om unge kristne som gir alt for Jesus ved å leve liv, tro og handling, hånd i hånd.
«The Send» skriver om seg selv: «I en hverdag hvor mange opplever usikkerhet, frykt og press, ønsker vi å stå sammen for å bety en forskjell – på skoler, i nabolag, blant folkeslag og for vanskeligstilte barn».

 

Det kom tusener i Orlando….
«The Send» samlet 58.000 mennesker i Orlando, Florida i 2019. Sammen med 250.000 deltagere online, erklærte de kamp mot likegyldighet og passivitet. Hver deltager ble utfordret til å involvere seg i et av fem «Misjonsfelt».
8. februar 2020 ble «The Send» arrangert i Brasil med ca. 150.000 deltagere og med over en million online.
Og nå står altså Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo, for tur. En flerbrukshall med kapasitet på 25.000 mennesker.
Sist gang TV Visjon Norge sendte fra Telenor Arena var i mai 2016, den gang Maldonado gjestet Norge.
-Ja, nå er vi tilbake. Vi gleder oss til å høre en rekke norske og internasjonale talere. Og det blir i tillegg mye sang og musikk, sier TV-leder Gawdat Mtrious. – Vi er nødt til å satse på dette. Ungdommen representerer fremtiden, men jeg vet at «The Send» også er opptatt av å inkludere hele familien i sin formidling.

 

To store begivenheter samme helg på TV
Produksjonen i Telenor Arena går samme helg som «Misjonsbefalingens sommerkonferanse» i Molde (23.-26. juni). Denne går også på TV.
-Det krever en del av vår teknikk og mannskap, men vi klarer det, sier Gawdat Mtrious. – Vi ser frem til samkjøringen med Kanal 10. Men det er ikke første gang vi slår oss sammen på denne måten. Vi produserte «Awakening Europe» fra Stockholm i 2016, den gang i samarbeid med den svenske utgaven av Kanal 10. Da gikk signalene ut til en rekke land. Og året etter, under det samme opplegget i Praha, Tsjekkia, delte vi også på oppgavene., sier han.
Sendingen fra Telenor Arena gjøres tilgjengelig for både Visjon Norge, Visjon Sverige og Vision Heaven.

BILDE: Gøril Kristoffersen og Irene Andersson (t.h.) er programledere for henholdsvis Visjon Norge og Vision Sverige. Nå er de på plass i Telenor Arena for å dekke arrangementet. 

BILDE: Uten teknisk kompetanse blir det heller ingen sending. Derfor er også Visjon Norges tekniker Emanuel Wisth på plass.

Video: Tusenvis av kristne ungdommer fra hele landet har i dag, 25. juni, samlet seg i Telenor arena.

BILDE: Forrige gang TV Visjon Norge sendte direkte fra Telenor Arena var i mai 2016, da Maldonado gjestet Norge.