BILDE: Gawdat Mtrious (t.v.) og Jan Hanvold gleder seg over at Vision Heaven nå kan nå langt ut i Europa. De to er foreviget i Studio 28 i Oslo som vil stå sentralt i formidlingen av programmer til kanalen.

 

Vision Heaven er endelig på satellitt – og kan nå ut til hele Europa

Mot slutten av fjoråret satset kanalen for første gang på direktesendinger fra nytt studio i Oslo. Likevel var innholdet bare å finne på internett. Under «Studio Direkte» 22. juni kunne en fornøyd Jan Hanvold fortelle at det nå har endret seg:

–Endelig er Vision Heaven på satellitt. Dette betyr at hele Europa kan se kanalen på TV, forteller lederen av Visjon Norge.
Det er et betydelig antall land som nå kan motta Vision Heaven, deriblant Russland, Tyskland og Ukraina. Sistnevnte land passer spesielt godt. TV-Leder Gawdat Mtrious forteller at det fra og med i august vil bli daglige ukrainsk-språklige sendinger på én time:
–Dette betyr at vi når mennesker over hele Europa med evangeliet. Vi har hatt dette som en drøm i mange år.

 

Satser på live-sendinger
Hvis det er én ting som Visjonskanalene har både forstått og mestret, så er det dette med direktesendinger. Disse erfaringene kommer godt med når Vision Heaven også skal satse stort på direktesendt innhold.
–Både studio i Oslo og Mjøndalen kommer til å brukes hyppig av Vision Heaven i tiden som kommer, men vi kommer også til å produsere fra andre og varierte steder. Det aller meste av innholdet vil bli på engelsk, sier Mtrious.

 

Skal sende 24 timer i døgnet
I likhet med sine to søsterkanaler, Visjon Norge og Vision Sverige, så tar kanalen ingen pauser. Her er det sendinger 24 timer i døgnet, 365 dager i året, som gjelder.
–Nå sender kanalen både hele døgnet, og er tilgjengelig på lineær-TV. Dette betyr at Vision Heaven er blitt en like fullverdig TV-kanal som sine to søsken, sier TV-lederen til slutt.

BILDE: Det var en stolt TV-leder Gawdat Mtrious da Vision Heaven for et par år siden ble lansert på TV-bokser som Apple TV. Gleden er desto større nå som kanalen sendes på satellitt. 

BILDE: Kartet er av den noe tekniske sorten, men slik ser Astra 4A sitt dekningsområde ut – altså satellitten Vision Heaven nå sender ifra.