BILDE: Gordon Tobiassen er på plass i Grimstad i forbindelse med Ordet&Israel sitt sommerstevne. Her sammen med programleder i Visjon Norge Arne Pedersen.
 

Gordon Tobiassen: –Det skulle ikke vært nødvendig med slike stevner

Det er full aktivitet i lokalene til Grimstad bibelskole om dagen. Det i forbindelse med Ordet&Israel sitt sommerstevne. Forkynneren skulle heller sett at norske menigheter selv hadde tatt ansvar for det han kaller «den profetiske forkynnelsen».

––Det er et stort behov etter den profetiske siden ved Guds ord. Den blir lite forkynt. Hvis menighetene hadde vært tydeligere på hva Bibelen sier om Israel, så hadde det vært unødvendig med slike konferanser.

 

Fremmer Det gamle testamentet
Tobiassen mener derfor at det også er viktig å ikke utelukkende fokusere på Det nye testamentet, men heller å fremme hele Bibelen. Dette budskapet reflekteres i stevnets hovedtema «Les Moses og se Jesus».
–Det er tross alt i Det gamle testamentet at vi finner både forbildene og profetiene, forteller Tobiassen.

 

Første «vanlige stevne» på to år
Han er han glad for å være tilbake på et fullverdig sommerstevne – i og med at behovet er der. Dette er stiftelsens første «normale» konferanse på to år.
–I fjor delte vi konferanselokaler med KRIK (Kristen Idrettskontakt, journ.anm). I år har vi hele plassen for oss selv. Denne gangen er det heller ingen koronarestriksjoner som gjelder. Vi har merket en voldsom lengsel etter å komme sammen igjen, sier han.
Og fortsetter:
–Så er jeg veldig glad for at Visjon Norge er på plass for å lage TV-sendinger ut av konferansen.

 

Flere daglige sendinger på TV
Ordet&Israel sin sommerkonferanse foregår i dagene torsdag 28. til og med søndag 31. juli. Visjon Norge er på plass med fullt produksjons-team for å dekke stevnet. Det blir flere daglige sendinger på TV. For mer informasjon om konferansens innhold og sendetider, se egen sak her.