BILDE: Redaksjonsleder David Sagen er tilbake på kontoret etter ferien. Nå gjelder det å booke gjester til utover høsten
 

TV Visjon Norges direktesendinger: –Full aktivitet fremover

Visjon Norge har hatt en god og stor aktivitet denne sommeren, med sendinger fra både «Camp meeting» og andre kristne sommerstevner. Men nå i august returnerer kanalens faste direktesendinger til sine kjente former.

 

–Vi er ikke helt sikre på alle detaljer, men en ting er sikkert: Det blir full aktivitet på TV Visjon Norge fremover, forteller en travelt opptatt David Sagen. Han er for tiden i gang med å ringe rundt til potensielle gjester for å sikre at Studio Direkte-programmene kan gå som normalt i tiden som kommer.

 

Studio Direkte tilbake i kjent form
Selv om Visjon Norges normale tre-timers direktesendinger på kveldstid stort sett går som normalt i kjent stil, er det ett arrangement som erstatter det vanlige programmet nå i starten av august: Visjon Norge sender fra TX Vikings sommerfestival i dagene 4. – 7. august.
–Men utover det er det normale programmer fra studio i Mjøndalen med kjente programledere og fine gjester. Vi innleder måneden med å sette fokus på Albania – et viktig arbeid for kanalen, sier Sagen.

 

Sendinger om Israel
I uke 32 skiftes fokus til Israel. Fra og med mandag 8. august skal det handle om jødenes hellige land:
–Da er det spesielt to ting som setter dagsordenen: Visjon Norges tre-planting på Velsignelsens fjell (fjellet Garsim, kjent fra Josva kapittel 8 i det gamle testamentet, journ. anm) og kanalens kommende aktiviteter i Israel under Løvhyttefesten i september, forteller Sagen.

 

«Sparker høsten» i gang
Det er ikke alt som er planlagt til punkt og prikke. Det årlige «Høst-kickoff» er et eksempel på dette. –Men det som er helt sikkert: Det er at arrangementet foregår på «Visjonskafeen» i Drammen i dagene 17 – 21. august. Mer enn det tør jeg ikke si ennå, men mer informasjon kommer fortløpende, sier Sagen.

 

«Syng med» er tilbake
«Syng med» er kanskje Visjon Norges mest populære direktesendte konsept. Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold er tilbake som programleder-par 23. august:
–Jeg kan legge til at det samme gjelder for Misjonsbefalingen med Jostein Kirkenes i spissen. Dette er nok noe mange har gledet seg til, sier Sagen.

 

PS, det er ikke bare på kveldstid hvor Visjon Norges faste elementer returnerer i august. Også «Midt på dagen» og flere av konseptets kjente program-ledere, er tilbake fra og med andre uken i august. Da er det som vanlig tirsdager til fredager i tidsrommet kl. 12.00 til 14.00 som gjelder.