BILDE: Annie Schaug har deltatt i et imponerende antall undervisningsopplegg på TV Visjon Norge fra før. Nå er hun på nytt aktuell i en ny serie.
 

Ny undervisningsserie fra Annie Schaug: «Skje din vilje» ganger fire

Annie Schaug er en erfaren forkynner som stadig kommer med nye undervisningsopplegg på Nordens største kristne TV-kanal. Nå er hun på ny aktuell med en ny programserie, «Skje din vilje», i fire deler. Få med deg premieren fredag 5. august kl. 18.30.

 

Denne serien, som altså har fått tittelen «Skje din vilje», skal handle om vårt behov for å feste lit til og overgi oss til Herrens plan. Selv beskriver hun utgangspunktet for programmene på følgende måte:
–Jesus sa til Faderen, i dine hender overgir jeg min ånd. Herren vet å beskytte oss når vi overgir oss til Herren, som et lite barn er avhengig av sine foreldre. I Guds vilje er det fred og glede, og det absolutt beste for Guds barn.

 

Så kommer enda en ny serie
Dette nye programmet vises altså ukentlig til og med siste uken i august. Deretter får vi de påfølgende ukene, og til samme tid, enda et nytt undervisningsopplegg fra Annie Schaug. Mer informasjon kommer snart.