BILDE: Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold er, i tillegg til mange andre sammenhenger, godt kjente som programledere for «Syng med». 23. august er de tilbake.

 

Til deg som har ventet på «Syng med»: Er tilbake på lufta 23. august

Musikkprogrammet «Syng med» er blitt en kjær favoritt blant mange av TV Visjon Norges seere. Nå er datoen for høstens første program satt til 23. august.Det er kl. 20.00 som er tidspunktet, som vi tror du ikke ønsker å gå glipp av.

 

–Dette er det nok mange som har gledet seg til, forteller redaksjonsleder David Sagen.
Han orienterer samtidig om hva som skal skje under den to timers-lange sesongpremieren:
–Vi får som vanlig se programleder-paret Jan Hanvold og Astri Weber Gellein Laurendz. Så blir det Jostein Kirkenes og «Misjonsbefalingen» som skal synge og spille, sier han.

 

Foregår fortsatt på «Visjonskafeen»
Det er fortsatt i kjente beliggenheter det hele finner sted. På «Visjonskafeen» i Drammen er det også i høst åpent for publikum i salen. Da er tidspunktet som gjelder klokken 19.00 Sendingen går altså med én times forsinkelse.
«Syng med» har hatt «Misjonbefalingen» som fast innslag de fleste ganger i år. De har hatt ansvaret for det meste av den musikalske fremføringen, et slags fast husband. Men en rekke andre aktører har også vært i aksjon. Slik blir det fortsatt.
Alle sanger blir tekstet, slik at du som sitter hjemme i stua di også kan være med å synge de kjente og kjære sangene som er på programmet.

 

PS: «Syng med» varer i to timer, frem til kl. 22.00. Tredje time av «Studio Direkte-tiden» den aktuelle kvelden sendes fra Visjon Norges «callsenter» i Mjøndalen. Det i forbindelse med en ny innsamlingsaksjon.