BILDE: Håkon Sengsvoll i vante TV-omgivelser, i Visjon Norges MCR-avdeling. I oktober leder han kanalens direkte-sendinger fra Israel nok en gang.

 

Endelig vil Visjon Norge være tilbake – Løvhyttefesten nærmer seg

Håkon Sengsvoll uttrykker forventning og glede til det som skal skje i dagene 9. til 14. oktober. Han har vært prosjektleder ved en rekke TV-sendinger fra Israel, og vil ha samme oppgave nok en gang. Men rammen denne gang er annerledes enn før.

 

På grunn av corona-pandemien har TV Visjon Norge vært fraværende i Israel. Men Løvhyttefesten har vært markert likevel fra Den internasjonale kristne ambassade.
-Vi fikk ferdig-pakkede programmer fra ICEJ (Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem). Det var greit nok i den perioden hvor alt var nedstengt. Men det blir selvfølgelig noe helt annet når vi nå kommer på plass igjen i oktober og kan sende direkte, sier Håkon Sengsvoll.
TV Visjon Norge og ICEJ har i alle år hatt et tett samarbeid om formidlingen av Løvhyttefesten ut til verden. Og slik blir det i år også.

 

Fra Dødehavet til Kapernaum
-Men selve opplegget blir litt annerledes, fortsetter Sengsvoll. – Vanligvis har denne begivenheten startet i Ein Gedi-ørkenen tett ved Dødehavet. Her har det vært arrangert et storslått festmøte med tusener av mennesker og med sang og tale i fokus. Dette arrangementet finner i år sted på en helt annen kant av landet, rett ved Kapernaum i nord, sier han.
-De to første dagene, 9. og 10. oktober, vil vi være på plass her med eget studio i tilknytning til dette arrangementet. 11. og 12. oktober vil vi ha studio i Pais Arena i Jerusalem og deretter 13. og 14. forflytte oss til et annet studio i samme by, sier Sengsvoll.
Visjon Norges samarbeidspartner på mediasiden i Israel er Sar El Media og det er i lokalitetene til dette firmaet de siste studio-dagene vil være.

 

Produseres lokalt i Israel
TV Visjon Norge vil være på plass med flere sentrale crew-medlemmer, men selve produksjonen vil besørges av produksjonsselskapet Mizmor.
TV Visjon Norge har kun ved EN anledning produsert Løvhyttefesten på egen hånd og alt som hører til:
-Da kjørte vi vår egen TV-buss til Italia og skipet den derfra over Middelhavet til Haifa i det nordlige Israel. Fra Haifa, Israels tredje største by, tok vi oss til Ein Gedi og deretter til Jerusalem. Og da alt var over var det samme turen hjem igjen. Det var en omfattende operasjon, sier Sengsvoll, – et tiltak som neppe blir gjort om igjen.