BILDE: Det er alltid god stemning under Visjon Norges arrangementer. Her møter Jan Hanvold flere av kanalens publikum under et tidligere «seer- og parnertreff» i kanalens regi.

 

Visjon Norge på nye seertreff: Denne gang til Flekkefjord og Sokndal

For Visjon Norge er det viktig å treffe både seere og støttepartnere ansikt til ansikt. Derfor reiser kanalens kjentfolk stadig på tur til diverse menigheter for å komme i kontakt med det enkelte medlem i den store «Visjonsfamilien».

 

Og denne gangen er det altså Salen Flekkefjord og Myssa Bedehus i Sokndal som står for tur. Datoen for begge treffene er 14. september, henholdsvis klokken 12.00 og 19.00.

–Noe av motivasjonen bak dette er å komme i kontakt med publikum. På den måten kan vi ta til oss både positive og negative tilbakemeldinger. Vi måler temperaturen på grassrota rett og slett. Så er det også utrolig sterkt å høre alle vitnesbyrdene der ute, sier leder i Visjon Norge Jan Hanvold.

 

Møt flere kjente personer fra TV
Jan Hanvold deltar selvfølgelig selv på disse to treffene. I tillegg får du også møte ekteparet Astri Weber Gellein Laurendz og Tomm Laurendz. I kjent Visjon Norge-stil blir det herlig kristen sang i begge møtene. Du kan også glede deg til Astrids populære gratislotteri, med mulighet for å vinne flotte premier.
–Vi vil også sette av tid til forbønn for syke, plagede og sønderknuste mennesker, formidler Visjon Norge-veteranen Arne Pedersen.

 

Ta kontakt for påmelding
For påmelding, ta kontakt med Visjon Norge på tlf. 32 21 13 00. Telefonlinjene er åpne mandager til fredager fra kl. 09.00 til 15.00. Frist 12. september.
Du kan også sende en epost til mail@visjonnorge.com