BILDE: Det prisbelønte koret «Gracias Choir» inviterer til julekonsert på TV Visjon Norge.

Lille julaften: Prisbelønt kor inviterer til julekonsert av de sjeldne

Det er ikke første gangen julekonserten til «Gracias Choir» fra 2020 sendes på TV Visjon Norge. Likevel er dette programmet på én time verdt å få med seg flere ganger. Her får du både åndelig kraft og julestemning i ett.

Opptaket fra konserten ble gjort i julehøytiden 2020 – akkurat 20 år etter at koret ble opprettet. Det hele begynte i Sør-Korea i år 2000, med en visjon om å kombinere klassisk musikk med åndelig motivasjon. Etter den tid har koret opptrådt over 200 ganger i utallige land og på varierte steder; fra kongelige slott til fattige strøk.

 

Motivert av takknemlighet til Gud
«Gracias» er spansk for takk. Det er ikke uten grunn av koret har valgt nettopp dette navnet. På deres nettsider skrives det at «hvert enkelt medlem synger fra hjertet, fylt av takknemlighet for Guds kjærlighet».

 

Prisbelønt en rekke ganger
Koret har vunnet en rekke priser for sine imponerende konserter. Mest nevneverdig er kanskje at de i 2015 vant den gjeveste prisen ved «Marktoberdorf International Choral Competition» i Tyskland. «Gracias Choir» er godt anerkjent for sine musikalske evner, med målsetting om å bli «best i klassen».

 

Sendes på TV Visjon Norge
Under denne konserten på ganske så nøyaktig én time, kan publikum glede seg over en god samling tradisjonelle julesanger. Sendetiden er altså den 23. desember kl. 22.