BILDE: Daniel Karlsson er medpastor i Visjonskirken og en av programlederne under sendingen Nyttårsaften. Svein Johnsen, mangeårig sanger og programleder på TV Visjon Norge står også sentralt under sendingen Nyttårsaften (t.h.).

Nyttårsaften: Johnsen og Karlsson leder direktesendingen på TV

Publikum inviteres til stor nyttårsfeiring på Visjon Gjestegård i Hokksund lørdag 31. desember. Middagen starter kl. 18 og TV-sendingen to timer senere, altså kl. 20. Den går direkte og varer helt frem til en halv time over midnatt.

 

Daniel Karlsson er medpastor i Visjonskirken og blir en av to programledere Nyttårsaften. Hans kone Anja Karlsson er en av flere som bidrar med sang. Anja debuterte forøvrig denne høsten som programleder på direkte-programmet «Midt på dagen».
Svein Johnsen har ved jevne mellomrom ansvar for «Studio Direkte» på TV Visjon Norge, senest tirsdag 20. desember.
Han har tidligere vært med på sending Nyttårsaften, men som han sier:
-Det er lenge siden. Jeg og kona mi Inger ser frem til å bidra denne dagen fra Visjon Gjestegård.
Svein Johnsen vil også bidra med sang.

 

Jan Hanvold med preken
Inger og Jan Hanvold, ledere av Visjon Norge, deltar ikke på nyttårsfeiringen, men Jan har hovedpreken denne kvelden. Den er spilt inn på forhånd og er på ca. en halv time.
Den tradisjonsrike «Kavalkaden» får også sin debut i full størrelse i løpet av sendingen. Deler av «Kavalkaden» er vist en gang tidligere, men det var før desember var til ende. På Nyttårsaften vil programmet inneholde alle 12 måneder og fortelle om det mangfold av oppgaver Visjon Norge har hatt i løpet av 2022. «Kavalkaden» har en varighet på omtrent en time.
Sendingen Nyttårsaften vil foregå fra den skolesalen på Gjestegården, der hvor en del av «Studio Direkte»-sendingene før jul også fant sted.

 

Påmelding er nødvendig
PS. For de som ønsker å være med på middagen er det viktig at man melder seg på til Visjon Gjestegård på telefon: 32 21 13 16.
-Dette er veldig viktig, sier Svein Lindset, ansvarlig for festen. – Dette av hensyn til middagen.
Det er også muligheter for overnatting på Gjestegården.